kızlar adet ağrısı için ne yapıyorsunuz benim çok kötü geçiyor ya 😓

lxmxa benimde kötü geçiyor ilaç içiyordum her ay evlenince geçer dediler geçmedi şimdi hamileyim iki aydır olmuyorum Doktor rahmim geride olduğu için adet sancılarımın fazla olduğunu söyledi belki seninkide öyledir

lxmxa Bana en iyi gelen şey sıcak su torbası diğer türlü hiçbirşey etkinetmiyor. İlaç içince de kanamamı kesiyor diye içmiyordum. Evlenince geçer dediler ama evlendim doğum yaptım ona rağmen geçmedi tek etkili yol sıcak su torbası

Ayaklarının altına ve karnına sıcak su torbası 👌🏻 Ve bal şerbeti.

dskran Brownie aynen banada öyle dediler bende 4 aylık evliyim ve bi değişiklik göremedim umarım doğum yaptıktan sonra geçer 🤲🏻

lxmxa benimde ilk 2 gün bayıla ayıla geçiriyordum evlendim geçmedi hiç doğum yapalı ykaşlık 3 ay oldu 1 kez adet oldum ağrısız geçirdim inşallah böyle devam eder

dudukc inshallah 🥰 allah anali babali büyütsün inshallah 🙈

lxmxa çok teşekkür ederim canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

lxmxa ben ilac kullaniyordum regl agrisna karsi ama ictigimde her defa kusuyordum regl 1 gun hic bir sey yiyemiyorum yani hapi icitigimde yine kusuyordum en iyisi sicak su torbasi

Mejrem aynenn bende almanyada bi ilac iciyordum o cok iyi geliyordu simdi o ilaci kaldirmislar bi kac aydir yok ondsn biraz kötü oluyor🥴