ikibalannesiii Kızlar tam yumurtlama günü ilişki yaşadık ne zaman yapayım test ne zaman sonuç öğrenebilirim adeti beklemem istemiyorum çok çok merak ediyorum bu arada kan veremem sağlık Ocağım uzak
arman ikibalannesiii teste öğreneceksen erken testlerle regl gününde yada regl geçerse normal testle öğrenebilirsin. Bazen hemen bile çıkmıyor
arman ikibalannesiii burda 6 gün önce testler var ama Türkiye de en erken kaç gün önce var bilmiyorum testtin üzerinde yazar ama 10 gün çok erken sanmıyorum.
LAVINIA__ ikibalannesiii ben reglime 5 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim ama öğrendiğimde 3 haftalık falandı. Yani adetten hemen sonra falan hamile kalmıştım yumurtalama zamanı değil sanırım. O yüzden hemen çıkamayadabilir. Erken testler genelde 4 veya 5 gün öncesinde gösteriyor. Ama siz yinede deneyin
ikibalannesiii arman hımm teşekkürler canım bende adetı beklemek istemiyorum açıkçası bakalım adetten önce yapacağım 10 gün sonra zaten adetıme 15 gün var
ikibalannesiii LAVINIA__ teşekkür ederim canım adetimden önce yapacağım bakalım adetıme 15 gün var bende 20 si gibi yapmayı düşünüyorum zatenn