Fatmaakg TombulHatun fotgr Bsrkaya fotoğraf nasıl yüklenir size kullandıgim kolajen fotiusnu ve içeriğini atmak istiyorum da
Act242924 Bsrkaya Sanırım devlet hastanesinden bahsediyorsun özel hastanede mevcut orda. Ben de mecburi büyük şehirdeyim ama ilçesindeyiz hastane bile yok sadece sağlık ocağı var mesela ama hemen bulunduğum yeri yok doğu falan diye damgalamıyorum.
Bsrkaya Act242924 Tapulu malın olmuş gibi konuştun bir an 🤭 yazık o kadar kabasın ki seninle diyaloğa bile giremem.
delicee belladonna bende emziriyorum kullanmak istiyorum ama genelde hamileler ve emzirenlere önermiyorlar o yüzden emin olamıyorum hud ve kiperin düşünüyordum bende emzirdiğim için cesaret edemiyorum
belladonna delicee doktorun önermesi daha iyi olur birde hangi tip olduğu da önemliymiş anladığım kadarıyla siz de aile hekiminize bir danışın
belladonna Yusra day2day ama aile hekiminize danışmanızı da öneririm. Bana iyi gelen belki size iyi gelmeye bilir belki takviye etkisi olur vebal almak da istemem :)
TombulHatun Fatmaakg google mutlu resim yükle yazın resmi yükleyip linki kopyalayıp buraya yapıştırın