etoile vodi arabamız var canım. O spor olsun diye gidiyor 🤗 valla şanslı miyim bilmem. Benim için farketmez kas göbek yani hiç farketmez. Çünkü ben sapyoseksuelim. Zekaya bakarım. Fizik benim için en son sırada
vodi HurremSultan libido düşüyor göbek olunca. Şimdi kendim de doğum kilomu vermeye çalışıyom. İstiyom ki o da zayıflasın üstüne kas yapsın .acayip geniş omuzları var kas çok yakışır.🤤🤤🤤😂😂😂
enerciiiii Eskobar ya bende öyleyim ikimizde 170 civariyiz ya o benden uzun olsaydı 5 santim yada ben 10 santim kısa olsaydım kasları olmasa da olurdu o zmn onceden bu kadar gözüme batmazdi ama şimdi pek hoşuma gitmiyor sonra huyu suyu aklıma gelince aman bosver diyorum huyu güzel sonuçta 😂😂
pyrzars @vodi kocamla seviştim üffff o baklavalar falan fenaydı da sonra kilo aldı klasik Türk erkeğine döndü ama formundan bişi kaybetmiş değil ya ❤️🔥 kocam da kocam 🔥🔥🔥🔥 mesai den gelse de yapsak 😁
ayipolmasinama vodi abartı olmayacak şekilde baklava dilimleri ve abartılı denecek kadar kol kasları ve kanatları var eşimin, sevişirken kollarından tutuyorum ya da kanatlarını tırnaklıyorum 🙈 onunda hoşuna gidiyor 😂
vodi ayipolmasinama yandı buralar be 😂😂 en merak ettiğim şey performansı ne derece etkiliyor. Bizim güzel bir ilişkimiz var kasla ekstra bir şeyler oluyor mu hshshshsh😂🤭👅
Buzlulimonatam vodi onda göbek bende göbek tokuştura tokuştura sevişiyoruz amaaaann kız ne yapcan kaslı erkeği Ayşe Fatma Hayriye haydi çiftetelliye yandan yandan oturmaya mı geldik 💃🏼💃🏼💃🏻
delihatunum vodi sabah gene az sağlıksız yiyor saralleyi ver diyor al kemik adam diyorum 😂 65 kilo eşim 98 kilo ben benden 1 2 cm kısa 🤦🏼♀️ diyetisyene gidicem ama
ayipolmasinama vodi hahahshs mayın tarlası gibi bu soru ama 😅 ben sadece eşimle birlikte olduğum için kasın farkı var mı yok mu bilmiyorum 😂 cinsel hayatımız bebişten önce süppopeerrr ötesiydi ama kastan ileri mi bilmem 😂😂