• +18
  • Kaslı erkekle hiç seviştiniz mi

vodi eşim biskolata erkeği değil ama kaslı 😍 senelerdir spor salonuna gidiyor. Ve bisikletle ise gider gelir

• vodi bunu yanıtladı.

vodi ayy benn ♥️🙈 eşim evlenmeden önce aşırı kasliydi karın kol sirttt🤤🤤🤤🤤🔥 deli gibi seviridik ilişki sonrası uzanirdik böyle ellerim karnına degidinde o baklavalar o kıvrımları ayyy ne güzeldi 🤤🤤♥️ şimdi aşırı gobuklu ama yine herşey çok güzel 😁😁🌺
    Birde yeniden spora başladı bakalım bir seneye belki torlarlar belki 2 bile olabilir😁😁

• vodi bunu yanıtladı.
    • vodi bunu beğendi.

etoile huuu huuuu şanslısın 😂 eskiden arabamız yokken. Kocamda bisikletle giderdi . Ahh ahh 🥲

HurremSultan libido düşüyor göbek olunca. Şimdi kendim de doğum kilomu vermeye çalışıyom. İstiyom ki o da zayıflasın üstüne kas yapsın .acayip geniş omuzları var kas çok yakışır.🤤🤤🤤😂😂😂

vodi arabamız var canım. O spor olsun diye gidiyor 🤗 valla şanslı miyim bilmem. Benim için farketmez kas göbek yani hiç farketmez. Çünkü ben sapyoseksuelim. Zekaya bakarım. Fizik benim için en son sırada

• vodi bunu yanıtladı.
        • vodi bunu beğendi.

Eskobar ya bende öyleyim ikimizde 170 civariyiz ya o benden uzun olsaydı 5 santim yada ben 10 santim kısa olsaydım kasları olmasa da olurdu o zmn onceden bu kadar gözüme batmazdi ama şimdi pek hoşuma gitmiyor sonra huyu suyu aklıma gelince aman bosver diyorum huyu güzel sonuçta 😂😂

@vodi kocamla seviştim üffff o baklavalar falan fenaydı da sonra kilo aldı klasik Türk erkeğine döndü ama formundan bişi kaybetmiş değil ya ❤️‍🔥 kocam da kocam 🔥🔥🔥🔥 mesai den gelse de yapsak 😁

vodi ye ye diyorum sanane diyor yemek yememede karışma diyor 😂 dedim kemik adam olmuşsun

vodi dəmir gibi oluyor tuttuğun dokunduğun her yer zkzkkxk

• vodi bunu yanıtladı.
              • vodi bunu beğendi.

vodi abartı olmayacak şekilde baklava dilimleri ve abartılı denecek kadar kol kasları ve kanatları var eşimin, sevişirken kollarından tutuyorum ya da kanatlarını tırnaklıyorum 🙈 onunda hoşuna gidiyor 😂

vodi onda göbek bende göbek tokuştura tokuştura sevişiyoruz amaaaann kız ne yapcan kaslı erkeği Ayşe Fatma Hayriye haydi çiftetelliye yandan yandan oturmaya mı geldik 💃🏼💃🏼💃🏻