MedavikPastam türkiyede değerimi bilmediker diyip adam gitti hristiyan oldu😂
Kaslı erkekle hiç seviştiniz mi
Eskobar Oyunculuk desen flash tv zaten 😂
vodi ayy benn ♥️🙈 eşim evlenmeden önce aşırı kasliydi karın kol sirttt🤤🤤🤤🤤🔥 deli gibi seviridik ilişki sonrası uzanirdik böyle ellerim karnına degidinde o baklavalar o kıvrımları ayyy ne güzeldi 🤤🤤♥️ şimdi aşırı gobuklu ama yine herşey çok güzel 😁😁🌺
Birde yeniden spora başladı bakalım bir seneye belki torlarlar belki 2 bile olabilir😁😁
MedavikPastam off ama çalışıp yapsınlar ya.. 🥲
delihatunum hahahaha çok güldüm 🤣🤣 napıyon yemek mi vermiyon adama
- Düzenlendi
HurremSultan libido düşüyor göbek olunca. Şimdi kendim de doğum kilomu vermeye çalışıyom. İstiyom ki o da zayıflasın üstüne kas yapsın .acayip geniş omuzları var kas çok yakışır.🤤🤤🤤😂😂😂
Eskobar ya bende öyleyim ikimizde 170 civariyiz ya o benden uzun olsaydı 5 santim yada ben 10 santim kısa olsaydım kasları olmasa da olurdu o zmn onceden bu kadar gözüme batmazdi ama şimdi pek hoşuma gitmiyor sonra huyu suyu aklıma gelince aman bosver diyorum huyu güzel sonuçta 😂😂
vodi Her gece hemde😄
- Düzenlendi
vodi ye ye diyorum sanane diyor yemek yememede karışma diyor 😂 dedim kemik adam olmuşsun
vodi dəmir gibi oluyor tuttuğun dokunduğun her yer zkzkkxk
vodi abartı olmayacak şekilde baklava dilimleri ve abartılı denecek kadar kol kasları ve kanatları var eşimin, sevişirken kollarından tutuyorum ya da kanatlarını tırnaklıyorum 🙈 onunda hoşuna gidiyor 😂
vodi benim ki yürüyen tulumba normal kemikleri görünsün de kası olmasa da olur 😂😂😂
vodi onda göbek bende göbek tokuştura tokuştura sevişiyoruz amaaaann kız ne yapcan kaslı erkeği Ayşe Fatma Hayriye haydi çiftetelliye yandan yandan oturmaya mı geldik 💃🏼💃🏼💃🏻
ayipolmasinama pardon kanat neresi ucuyomu esin 🤭