Leylamecnun Arkadaşlar bana mı sacma geliyor yoksa genelimi böyle yapıyor ? Utanarak sorucam eşim her ilişkide boşalınca göğüslerime boşalıyor başka hiç bir yere boşalmaz ve o eylemi yapınca ilişkiden daha fazla zevk alıyor
bukii27 Leylamecnun valla benimkide ara sıra yapıyordu bebek emzirmeden önce şimdi yapmıyor ama hep yapmıyordu sıkar be adamı sürekli sürekli
superisi_ Leylamecnun Kız normal şeyler bunlar . Bende başlığı görünce dedim ne acaba . Dünyanın en normal şeyi 😁😁
lboncukannesi Leylamecnun Benim eşimde bir kaç kez üzerime boşalmayı teklif ettide kabul etmedim. Elimde değil tiksiniyorum, prezervatifin içinde görünce bile bir iğrelti geliyor bana istemsizce midem bulanıyor.
Hshdhddh Leylamecnun bukii27 Hsbcnnc bukii27 kelebekleriseverim paylaşımimi okuyup bana yardımcı olursanız sevinirim 😔
Leylamecnun MedavikPastam çok enteresan bir durum demiyorum ama sürekli bu şekilde olması saçma başka türlüde olabilir
bukii27 superisi_ kız peçete değil farklı yerlere olsun direk söylüyorum mesela benimki popo göğüs göbek farklı farklı boşalır 😂😂peceteye nadir boşalır yazık istemiyorum peçete de gitsin o mühim şey 😂😂
bukii27 Leylamecnun oral yaparım ama ağzıma boşalmaz 😜 dediğim gibi popo göğüs bel göbek neresi olursa 😂
Leylamecnun bende oral yaparım :) bir kere istemsizce oldu yada biliyordu geri çekmedi o günden sonra iğrelti gelmeye başladı
kelebekleriseverim içime bosalıp basıma dert acmasın da bu ara (ilaç kullanıyorum bebe ısını erteledım ansjsks) nereye boşalırsa boşalsın
pyrzars @Leylamecnun göğsüme,yüzüme,kalçama her yerime boşalabilir 😂 benim eşimde sever bende seviyorum valla 😂 emzirmeden önce ,çocuklar yokken ağzıma boşalırdı. 😂 sevgiliyken yuttum 2 hafta sonra evlilik teklifi etti 😁 🔥