Hsbcnnc Leylamecnun ne güzel işte benimkide göbeğime belime neresi gelirse artık 😀 bunda bi gariplik göremedim
Hshdhddh Leylamecnun bukii27 Hsbcnnc bukii27 kelebekleriseverim paylaşımimi okuyup bana yardımcı olursanız sevinirim 😔
Miniko2023 Leylamecnun biz hep içeri boşalır bazen vajinaya bazen yüze bazen popoya sırta göğüse göbeğe nereye denk gelirse ama genelde içime boşalır zaten hamile klamiyorum diye
pyrzars @Miniko2023 yok çünkü sağlıklı beslenen biriydi zaten spermin çoğu protein 😂 oda spor yaptığı İÇİN hep proteinli şeyler yerdi. Ama geçen gün yutmadım tadı değişmişti eğer yutacak varsa kola içmesin kocası asite nooo😂😂😂 cidden tadını kötü yapıyor
Uhheeyyy Leylamecnun benimki hiç göğsüme boşalmadi zaten tiksiniyorum onu yaparsa sıkıntı 😅 Yorumlar da bişey gördüm o bile midemi ağzıma getirdi 🤢
Angellove2010 Leylamecnun göğüslerinizden hoşlandığındandır bence bunun altında başka bir artniyet aramayın eşinize sordunuz mu acaba
Enerciii Leylamecnun bence mahsuru yok fantazi sonuçta ama belki süreklisi yorabilir benim adam damlası düşsün istemez yataga çarşaf kirlenir diye yatamaz sonra pinpirikli 🤣
Sevgi45 Leylamecnun sürekli böyle olması biraz garib ben göğsüme boşalmasını istiyorum 😂 ama ya içime boşalıyo yada vajinamın üzerine😂