bukii27 kukuliiiii valla canım bizde de oluyor bazen özellikle uç noktada yaşadığımız zaman onun haricinde de benden 5 10 dkka sonra boşalır
kukuliiiii bukii27 bende hemen boşalıyorum uzun tutsam daha çok varmı der iş yapıyoz sanki jdjdjfkfkfkfkl
kukuliiiii MedavikPastam biz aynı anda boşalabiliyoruz kontrol edebildiğimiz için sanırım istediğimiz zaman geliyor o yüzden boşalamıyorum biraz daha devam et muhabbeti yapamıyorum biliyo boşalmıcanmı diyo fkkfkffkfkfk
kukuliiiii umayimo acaba boşalıyosunda senmi anlamıyosun ya masturbasyonladamı olmuyor yoksa ilişkidemi olmuyor
Oozzggee Vallahi helal olsun size . Siz ilişkide orgazm olabiliyorsunuz ona ayrı Helal olsun Eşiniz bu kadar bekleyebiliyor ona da ayrı Helal olsun . Maşallah maşallah
111nil kukuliiiii Sizi beklemese kötü değil mi sizi düşünüyor işte sonuçta o orgazma ulaşınca devam etmesi çok zor başka türlü şeyler gerekir en azından ilk sizi rahatlatmış he sıkıyorsanız monotonluktan fantaziler pozisyonlar bunun için var 😅
HurremSultan kukuliiiii bizde de öyle dkkdkd ama hamielyken aynı anda yapıyorduk o en zevklisiydi. Şimdi aynı anda yaomiyor dışarı çıktığı için önce ben sonra o ♥️🐣