Utanarak yazıyorum kızlar beni bilen bilir mi bilmiyorum..
Eşimle 1 sene oldu ayrılalı ama ilişkiye girmeyeli 1 senedir ama o istek geliyor kendimi hiç tatmin de etmedim bilmiyorum nasıl geçer bu 1 senedir zor geçiyor kimseye anlatamadığım buraya yazdım..
Kusura bakmayın kızlar.
Utanarak yazıyorum...
Kendinizi tatmin edin . Başka çare yok
1prens_annesii canım ya isteğinin olması çok normal. Sen hafız mıydın. Yoksa karıştırıyor muyum
1prens_annesii bu da biyolojik bir ihtiyaç sonuçta siz istemesenizde ihtiyaç dahilinde. Kendinizi tatmin etmekten başka bir çare yok bence
- Düzenlendi
1prens_annesii kendını tatmin edebilirsin eğer tatmin olamıyorsan bişeyler izlemeni öneririm başka çare yok 🤷♀️
etoile doğru hatırlıyorsun hafzm
belladonna öyle ama hiç etmedim
1prens_annesii canın istemesse sıkıntı bebeğim çok doğal. Ben eşimle yapıyorum yaptığım halde hep içimde o istek var. Arada kendini tatmin et boşver takma kasma bu kadar. Günah değil bişey degil
1prens_annesii günah diye kendini tatmin etmiyorsun yanlış miyim
etoile biraz öyle düşüncem bekarken de yapmadım
HurremSultan bekarken de yapmadım alıştıktan sonra hep Bi istek oldu bilmiyorum yani her gece zor zor
Çok normal. Yap bence canım . Bu konuda derin düşünme 🌸 bu arada sosyal hizmetlerden gelecek demistin en son nasıl gecti?
1prens_annesii Dini açıdan düşündüğünüz için mi
1prens_annesii bende yapmadım. Günah diye değilde irademi zorladım. Çok aklıma gelmezdi aklımda böyle şeyler yoktu.
superisi_ gelmedi bekliyorum
belladonna hem öyle hemde hiç yapmadım ya
1prens_annesii Bende hiç yapmadım zaten evlendikten sonra da böyle bir ihtiyacım olmamıştı ama evlendikten sonra o duyguyu da bilince uzun bir süre ara vermek nasıl olurdu bilemedim 🙈