Sedaa Goat anladım canım, sen hic üzülme, minicik bebeğin için moralini yüksek tut, bebeğin senin sevgine ihtiyacı var, sakın ağlama, atlatacaksin bu günleri elbette. Stres yapma, bebekte etkilenmesin.
Eskobar Goat şimdi biraz daha iyisindir inşallah sen o konuşanlara kulak asma iyiki oldu bizim minnoşumuz yaa hatırlasana biz burada neler neler atlattık benim senin onun ay biz bunuda atlatırız şekerim bizi neler neler yıkmadı bumu yıkacak biz güçlüyüz göreceksin biz bunuda atlatacağız ve burda sevinç çığlıkları atacağız bu mesajımıda sana hatırlatacağım o zaman çok uzun bi süre gibi gelmesin allahın izniyle kısacık sürede atlatacağız😘 İyiki doğdu bizim miniğimizde öyle düşünme sakın O gerizekalı insan topluluğunada aynı böyle söyle salaklar sinir geldi tepemden
Goat Eskobar valla iyi olmaya calistikca herkes ustume geliyo ama cocugumla oyalanirken sakinliyorum. Zaten iyiki o varda biraz moral buluyorum. İnsanlar cok bencil olmus buna bazen en yakinlarinda dahil oluyor ne yazikki o yuzden varsa tirnagin kasinacaksin yoksa yok yani birinden hayir beklemek hata.
Eskobar Goat yok yok sen moralini bozma onlar yüzünden bu önemsiz bi hastalık ve bizde atlatacağız o minik seni bırakmaz
HurremSultan Goat askimmm çok dua edicem sana🙏🏻🙏🏻 dilerim Allah’tan bir gram acı cekmeden kurtulursun bu hastalıktan ♥️🙏🏻 o minik bebeğinin yüzü suyu hürmetine rabbim seni ona onu sana bağışlasın inşallah🙏🏻 sen çok güzel bir annesin cok iyi yürekli bir kadınsın dilerim Allah’tan haketmedigin hicbirseyi yasamayasin♥️
HurremSultan Goat hiç üzülme tatlım sana kötü enerji veren herkesi de kov hayatından 🏃🏻🤍 sen çok güçlüsün herşeyin üstesinden gelebilirsin ✨🙏🏻🙏🏻
Goat HurremSultan aynen oyle yapiyorum artik cunku gercekten cok yorgunum zihnim beynim yorgun bir de boyle konusanlar oldukca iyice negatif yukleniyorum
Buzlulimonatam Goat çok üzüldüm canım ama güçlü ol sen bebğin için bu yol uzun olabilir yorulabilirsin ama sonunda başardım ben kazandım demek için çok çok güçlü ol dualarım seninle 🤲🏻🫶🏻❤️
Goat Buzlulimonatam ilk ogrendigime gore suan daha iyiyim iyi derken en azindan ogluma baktikca aglamiyorum daha mantikli olmaya basladim dusunmeye basladim
Elisam2022 Konudan bağımsız bi post açmıştım @Goat arkadaşımla biraz atışmıştık. Kendisi hamileymiş o zamanlar sonradan görmüştüm pişman olmuştum yazdıklarıma hatta ama fırsat olmamıştı kusura bakma demeye. Hakkini helal et tekrardan yazdıklarım için kusura bakma. Allahim safi ismiyle şifa versin inşallah bebişin güç kuvvet versin 🤲
Goat Elisam2022 önemli degil canımda inanki hatırlamadım. Ben pek kimseyle tartismam uzatmam baktim konu uzuyor keserim ama dogrudur sana denk geldi demekki. Amin insallah sagolasin
Buzlulimonatam Goat inan bana ağlamak çare değil zamanı da bazı şeyler için bende çok ağladım ama durup düşündüğüm de ağlamam bana zarar vermekten ve çökertmekten başka hiç bir şeye yaramamış bi sene de beş yaş yaşamışım sanki sonra toparlandım hep pozitif oldum ne olursa olsun pozitifim her şeye her kese kimsenin ve hiç bir şeyin beni üzmesine yıldırmasına izin vermedim biraz bencillik olacak ama hep ben diyorum artık öncelik ben ben iyi olayım ki ailem de çocuklarım da iyi olsun sende unutma canım bunları bundan sonra önceliğin sen ol hep çokça öpüyorum kendine iyi bak buraların Goat ihtlyacı var unutma 🥰❤️
Goat Buzlulimonatam kimsenin ve hiç bir şeyin beni üzmesine yıldırmasına izin vermedim biraz bencillik olacak ama hep ben diyorum artık Keske bende yapabilsem. En nefret ettigim huylarimdan biri. Bazilari su halimde bile bana bencilce davranirken ben haleennnn aptalca milleti dusunuyorum aman kirilmasinlar aman uzulmesinler olan sonra bize oluyo iste. Toparlarım insallah kısa surede yoksa kendi kendimide asagi cekiyorum. Sagol guzel dileklerin icin.