• Duyuru
  • Toplanın goat için dua zinciri

Buzlulimonatam benim rahatsızlığım hpv virüs. Kandan vs bakılmıyo smearda çıkmazmış bu arada bu. Şüphe sonrası hususi hpv testi yapılıyo. Bende muayene sırasında deformasyon görmüş doktor örnek almış teste göndermiş. Hpv uzun vadede kansere dönüşme riski olan bir rahatsızlık. Rahim ağzı kanserinin temel sebebi. Her türü kanser yapmıyo. 2 hafta önce öğrendim ben de. Tedavisini de çift olarak oluyosun çünkü sende pozitif ise eşinde de pozitiftir. Günlük 3000 mg vücut direncini artıran ilaç kullanıyorum. Yanılma payı olabilir diye başka yerde de test yaptırdım sonucu bekliyorum. Görümcem öğrenince arkadaşlarına söylemiş onlar da biz de yaptıralım demişler onlardan da birkaç kişi pozitif çıkmış beraber tedaviye başladık 😄

etoile beni çok duygulandırdın mutlu ettin çok tesekkur ederim. Bebegim olmasa belki bukadar kotu olmazdim ama kendimi toparlayamiyorum hic bir sekilde

Goat canım benim çok üzüldüm:(( dualarım seninle bebeğinde sende iyi olun inşallah 🥹🥹🥹

Goat

Canım benim çok üzüldüm cok gecmis olsun. Ama kendini bırakma sakın. Moralin yüksek olması lazım. Dualarım seninle 🙏

Goat Öncelikle geçmiş olsun. Biz ne kadar üzülme, moralini yüksek tut, şöyle yap böyle yap desek bu durumu kabullenmek, alışmak hiç kolay değil. Ama zorundasın. Önce kendin sonra evladın için zorundasın canım. İlla üzüleceksin, ağlayacaksın, modun düşecek ama bunları düşünürken güzel hayaller de kur. Asla pes etme. Burada birbirimizi tanımasakta hep dua ediyoruz ederiz de. Rabbim yardımcın olsun. Yüzünden gülümsemen eksik olmasın

etoile okurum elbette Allah şifa versin inşallah, Alla çocuğuna eşine ailesine bağışlasın

Goat ya kuzum valla ne diyecegimi bilmiyorum. İnşallah iyi olursun

• Goat bunu yanıtladı.

Canım moral çok önemli kendini sakın salma vee hastaymissin gibi düşünme o hisse kapılma sen güçlüsün bunu atlatacağına inanıyorum 💞 hepimiz seni çok seviyoruuzzzzz hep gülümseeee 🫠🤍

etoile Ederim tabi. Rabbim şifa versin inşallah. Allah yardımcısı olsun. Asla umutsuzluğa kapılmasın🤲

etoile saolasın canım ❤️ alakasız şekilde enfeksiyon mu var acaba derken enfeksiyon negatif çıktı ama şans eseri bunu öğrendim erken teşhis benimki kansere dönüşmeden fark edildi doku bozulması var emin olmak için başka doktora gittim tekrar teste örnek gönderildi sonucu bekliyorum. Hasta psikolojisi gerçekten kötü o histen kurtulduğumdan beri iyiyim çok şükür. Benim henüz bebeğim olmadı varmış dedim altında hayırlı bir sebebi. Doktor 1 yıl önermedi ay dedik 1 yıl daha doya doya gezeriz. Bu arada belirtileriniz yokken de isterseniz bu testi yaptırabilirsiniz. Direk smear testinde çıkmıyor çıkması için ilerlemesi gerekiyor. Ya da muayene sırasında doktor olmaması gereken bir şey fark ederse test yapabiliyo. Bir önceki muayene 7 ay önceydi böyle bir şeyden haberim yoktu. Görümcem hastanede çalışıyor öğrenince iş arkadaşlarına söylemiş onlar da yaptırmış hemen test ve birkaçı şuan tedavi oluyo pozitif çıkmış. Hpv aşısı var ayrıca korunmak için ben daha önce yaptırmış mıydım bilmiyorum hatırlamıyorum ortaokulda yapıldı bir aşı ama nedir ne değildir hatırlamıyorum en yaygın riskli olan grup için aşı hepsini kapsamıyo ama tebdir tedbirdir. Şuan şu düşüncedeyim. Benim riskim var olan oldu tedaviden başka yapabileceğim bir şey yok kısa sürede negatif çıkacak eminim herşeyden zevk almaya bakıyorum üzül üzül nereye kadar zaten yarını göreceğimin garantisi mi var ki böyle bir şeyden korkayım. En azından birilerine bu vesileyle bir şeyler anlatayım ki bilmiyorlarsa tedbir alırlar. Bir şey de halka açık tuvalette sağa sola dokunmamaya hatta dışarıda wc gitmemeye çalışın nadir de olsa bulaşıyo. Sifona bastın sonra suyla temizlerken aynı elinle vajinana dokundun bulaşıyomuş