Arkadaşlar @Goat bir rahatsizligi var şimdi onun için herkes bir yasin okuyabilir mi lütfen. ya da bildiğiniz başka dua. Siz bilmiyorsanız okutacak birini bulabilirseniz. Çok küçük bir bebeği var. Ona yapabileceğimiz en güzel şey duadır. @belladonna @Esmaaa11 @Eskobar @superisi_ @rafadanyumurta @bitterdelisi24 @MedavikPastam @Ask_hosmus @HurremSultan @Hsbcnnc @TombulHatun @Birkul1
Toplanın goat için dua zinciri
etoile Ay tabiki 😞 Allahım şifasını versin insallah gecer gider duzelir. O ufacık bebegin hatrına düzelsin insallah. O bebegi ne cok bekledi üzüldü etti tam mutlu olucakken bunu öğrenmek cok kotu bisey. Kız cocugunun olduguna sevinemedi yazık 🥺 Benimde ufak cocugum var bi an kendimi onun yerine koydum Allahım yasatmasın boyle biseyi. Ona aglama dedim ama bende olsam kendimi kolay toparlayamazdım bebegime baktikca perisan olurdum Allah güc versin insallah
etoile tahmin ettiğim şey ise canını hiç sıkmasın üzülmesin ilk günler insan çok üzülüyor elde değil ama direncini artırması güçlü olması gerekir üzüntü ise sadece vücut direncini düşürür. Dermanı olmayan dert vermesin rabbim.
buzdankalpler dua ile destek cikmamiz lazim
etoile tabiki okurum Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah @Goat sakın kendini üzme üzüntü stres herşeyin başı moralini yüksek tutman lazım iyi olacak atlatılıp gidecek, sakın isyan edip de neden ben deme öyle hayatlar var bir bilsek insanlar nelerle uğraşıyor. Bu da senin bu dünyadaki sınavın gelip geçecek inşallah rabbim dermansız dert vermesin dualarım her zamanla seninle olacak
etoile sabah anneme okutacağım
etoile insallah şifa bulur okuyalım tabi
etoile özel günümdeyim çabuk bittiğin de okusam rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah 🤲🏻
buzdankalpler özel değilse nedir Canım hastalığı sorabilir miyim yorumlarda denk geliyorduk da burda bazen
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah okurum inşallah
- Düzenlendi
etoile ben yeni gördüm canım da bugün öğlen kızım uyuduğunda okurum inşallah. Rabbim kimseyi evladıyla, ailesiyle, sağlığıyla imtihan etmesin. Şifa bekleyen bütün hastalarımıza Şafi ismiyle şifa versin inşallah