Zamansiz_ belki şuan sana yanlış şeyler söyleyebilirim emin değilim ama ben sana kendimi anlatayım doğduklarından beri çok sorunla karşılaştık ve sütüm olmasına rağmen emmediler altıncı aya kadar hem emzir hem sağ olarak ilerledim ikizlerle aşırı zorlandım ama bu günler geçecek en fazla iki sene zorlar sabır diyerekten yola çıktım şimdi 1 yaş oluyorlar sağım yapıyorum mamada veriyorum gündüz yemekte yiyorlar ama bizdede su içme sorunu var su için beş ay erken ek gıda ile birlikte kısıtlı bir miktarda su vermen gerekiyor alışması için ek gıdaya geçtiğindede doyması değil tatması önemli zorlayarak bebeklere hiçbişey yaptıramayız bebeğin oturamıyor kendini dik tutamıyor bile ek gıdaya hazır değil
İnan mama yapmak hiçte kolay bişey değil rabbim süt verdiği sürece bebişlerinizi emzirin bir damlası bile çok değerli ağlaması huysuzlanması çoook normal diş çıkarmasa bile onun sıkıntısı var atak haftasıda olabilir bazen dara zora düşebiliyoruz ama lütfen sabır güzel anne sende bebeğin için en iyisini düşünüyorsundur kuşkum yok buna ama bazen hataya düşebiliyoruz benimde yaptığım gibi bende mama verdim doktorlara kanmamalıymışsım elimden geldiğince emzirmeliymişsim ikiz olsada yetermiş