Kızlar göğüslerim çok yumuşak 🙄bebeğim var 8 aylık 1 ay emzirebildim sadece emzirmeden kaynaklı değil onu biliyorum sarkık değil ama aşırı yumuşak sizde nasıl durumlar

periyim anlamadım hamilelikten mi oyle oluyor acaba heryerim yumuşak zaten birde ben sezeryan oldum gobek te kaldı catlaklar da bol kalcamda ve bacaklarimda mafoldum

Cicegi ay bilmiyorum ki valla hamilelikte iyiydi 😀doğurdum hatta emzirirken de iyiydi son 2 aydır felan çok yumuşak

periyim ben 3 sene emzirdim yumuşadı ve sarktilar maalesef 85 boyutu da. Şu an 4 buçuk aydır gene emziriyorum bebeğimi sanırım oda 2 yasa kadar emer. Artık ne olur bilmiyorum. Tek istediğim göğüs estetiği dikleştirme ama maalesef bütçe yok 🤷🏻‍♀️

bet1 kız biz napcaz böyle 😂çalışmıyorum da artık 🙄yaptırsak felan

• bet1 bunu yanıtladı.

periyim bende çocuklardan sonra calismayi bıraktım 2 çocukla da meme estetiğine para versem ayiplanirim heralde 😂😂 büyük olsa ağrım vardı ameliyat olduk derdim de yok ya olmuyor böyle de tek çare de estetik😂 fantazi gecelikler bile hoş olmuyor mutlaka sütyen kullanmak ya da ona göre seçim yapmak gerekiyor

bet1 kesinlikle yaaaa😂valla bende olamam maddiyat yok şuanlık 🫥geceliklerde evet yaaa sütyen takmazsam gerçekten çok kötü ya yumuşak olması daha çok sıkıyor 😒

• bet1 bunu yanıtladı.