111nil semis Genelde gün aşırı hafta sonu her gün olabilir duruma göre hafta içi de değişebilir ama uzamaz regli hariç böyle ilerliyor 🤭
superisi_ Burnumageliyoduslkmsn Bence orda eşine fotoğraf atsana diyo ben öyle anladım. Hani demissin ya ben gecelikle bekliyorum eşim maç izliyor diye. Oda fotoğraf atsana kız diyor yani
sadece08 semis her gun anlami olmaz bence ozlemeli insan bide hic mi basi agrimaz uykusu olmaz hep hali hazirda olamazsinki
1ysf1gzd etoile en son burda yakınmali ağlamali post actigimin sabahi annemi hastaneye kaldirdik… Zor bi hastane sureci gecirdim yeni kendime geliyorum
dilhun Kız ne hergünü ayda 2 anca geçen gün prezervatif aldım hediye paketine sardım işteyken sana bi hediyem var dedim geldi verdim güldü bi şeyler bekledim ve olmadı söyliyceklerim bu kadar
dilhun sirinhatun-18 kız libido diye bi şey yok adamda vecelik bile sevmiyo b3n varya tam bi gecelik kadınıyım ama sıffır sıfffır sıfffır diyorum ki erkek olsam varya mahfolmuştun
sirinhatun-18 dilhun sende giyme o zaman daha belki kendisi der giy diye uzun zaman sonra belli olmaz knk