Nasıl cilve yapılır
queen_cicek bu son zamanlarda mum yakıp masaj yapıyorum kulağına aslanım güçlü erkeğim felan gbi şeyler de söylüyorum ama 3 çocuğumuz var hep daha farklı şeyler yapmamı cilveli olmamı kıskırtıcı olmamı istiyor
Biraz daha argo konuşun bence dirty talk mı deniliyor ona 😂
aylin33 sanırım daha açık sözler bekliyor. Sevgilim aslanım vs kesmiyor ona. Daha ayıp sözler konuşmayı dene
Leylamecnun ya aklıma bır tek şey geliyor fuck me gerisi bende de yok
MedavikPastam internete çok baktım arkadaşlarımqda sordum ama yeterli cevabı bulmak çok zor sanırım
aylin33 nimet o günah yaa
Aslina sen içinde söyleyemediklerinin hepsini söyle senin ananın yedi sülalenin gelmişini geçmişini sonunuz karakolda bitsin 😂😂
aylin33 canım cilveli olmak istiyorsan sadece sözel olarak değil bedenini de buna ikna etmen gerekir. Yani eşine baktığın zaman dik dik gözüne gözüne değil. Hafif baş bir yana eğik gözler karşı tarafı suzmeli ve hafif tebessüm. Bu prenses Diana nin baktığı gibi Birde ne istiyorsan aşırı narin isteyeceksin. Bir de ellerin çok önemli daha doğrusu parmak uclarin. Eşine dokunduğunda parmak uçlarında dokun. Bir serceye dokunuyor gibi. Al sana cilve. Yeliz Yeşilmen mesela asirili cilveli bir kadın onu bir gözlemle istersen
Buzlulimonatam evet evlilikte bi o eksik onu da yaparsak heyecan olur çocuklarda sanırım ortada kimsesiz kalır heyecan bulalım derken
aylin33 yani herkesin hoşuna gider o an birseyler duymak
aylin33 yani ben genelde otururken gidip yanaşıyorum öpüyorum felan kulağına kısık sesle beni özledin mi diyorum yok der gülerek ben de boynunu felan öperim sonra devamı gelir 😂
İlişki sırasında onu kışkırtcak şeyler söyleyin ben ilk zamanlar utanırdim ama artık rahatlıkla söylüyorum onun da hoşuna gidiyor hatta kendisi soruyor ilişki sırasında nasılım felan diye harikasın kocacım devam böyle felan bir kaç kere de ah oh diyin tamamdır 😂😂
Ben bazen hiç çıkma ….mdan felan diyorum deli oluyor 😂😂😂😂