• Spor
  • Evde spor yapıp gerçekten faydasını gören oldu mu?

Zayıflamak değil sadece göbek eritmek için spor yapsam evde faydasını görürmüyüm sizce? Youtubeda karın eriten egzersizler var ne kadar işe yarar sizce? Yapıp faydasını gören var mı? Diyetle aslında 2 aya eritirdim göbeği düm düz yapardım eskiden yapmıştım. Ama malesef şuan diyet yapmam mümkün değil.

MedavikPastam Düzenli olarak spor denirmi bilmiyorum ama her sabah ve gece squat yapıyorum. Geçen yıl doğum yaptım bir yılda baya bı etkisi oldu. Kalçam genişti zaten biraz sıkılaştı dikleşti.
    Diyet hiç yapmadım kendimi bildim bileli hep zayıfım. Tersine kilo almaya çalışıyorum. 23 yaşında 53 kiloyum 🤦
    Herkesin farklı bir sıkıntısı oluyor işte 🙄

MedavikPastam 2 normal doğum yaptim ama karnım dümdüzdü, sporla 🙂 zaten cok kilolu biri değildim. Kendimi bildim bileli hep 55-56 kilolardayım. Şuan 61 kiloyum, biraz kilo aldım, hafif göbek çikti ama tekrar spor yapıyorum, her gün squat yapıyorum. Her akşam göbek eritme egzersizi yapıyorum. Vücudum zaten sıkı, şuanlık porsiyon kücülttüm, tekrar 56 kiloya düşmek istiyorum. Diyet yapmıyorum. İstediğimi yiyorum ama az yiyorum. 🙂

Sedaa Maşallah 2 çocukla nasıl vakit buluyorsun bende çok isterim her gün düzenli spor yapmak

Baya gormustum ben suan asla eski duzenime donemiyorum yaa leslie 1 mile var youtubeden siddetle tavsiye ederim bol su birde durdugunuz yerde adim atma baya iyi gelmisti bana

MedavikPastam Chloe ting var sirf göbek için çektiği videosu. 2 günde 2 cm inceldim ama devam edemedim malesef. Fazla ağrım oluyor ve çocukları tasiyamiyorum. Bence onu deniyebilirsin aşkım ve hiç malzeme de gerekmiyor. Şuanda başlama ama bebek en az altı aylık olsun💕

MedavikPastam ben gördüm aşkom 3. Bebeyi doğurduktan sonra göbek baya sarktı sabahları aç karnına erkenden kalkıp mekik falan çekiyordum 1 haftada göbeğimin toplandığını fark etmiştim , önce ve sonra fotosu yap öyle farkı görürsün

MedavikPastam götü havada olanlar sen sanıyor musun doğuştan öyle :) millet deli gibi spor yapıyo. ben küçüklükten beri yaptığım için mesela kilo alıyorum evet ama asla vücudumda sarkma selülit falan olmuyo

MedavikPastam 1 sene boyunca düzenli olarak spor yaptım ama ben bel fitigim için yaptım süper itesi olmuştu sezeryan göbeği gitmişti ve popom biraz küçülmüştu ben istediğim fiziğe gelmiştim hamile kaldım ikinciye şimdi tekrar basliycam. Ama ben haftanın 7 günü 1 1bucuk saat cardio yapıyordum

MedavikPastam hatta yarın basliycam diyetle beraber ergin kırbaç ve cloe ting videolarindan peşpeşe 1 saat yapsam yeter ilk 1 hafta zor oluyor ama.sonra vücut istiyor. Abimin düğünü vardı ben sabah 6 da kalkıp sporumu yapıp hazırlanmaya öyle başlamıştım o derece bir aliskanlikti

MedavikPastam akşam 18:00 dan sonra cocuklarla eşim ilgileniyor hep. ☺️ saat 22:00 da yatmaya gidiyorlar. Bende evi toparlayip ,30-40 dk spor yapıp tv izleyip uyuyorum.

bitterdelisi24 biliyorum tabi o gotler kendiliğinden olmuyor. Benimde vücudum güzel sarka selüit falan yok ama işte doğumdan sonra göbeğim sarktı öylece kaldı😐