Gerçekten sinirleniyorum aslında ben yanasınca ya da evde kimse yokken canı istediginde istekli biri haftada iki kez falan anca yaparız ama ailelerimize sık gidiyoruz ve gidince de kalıyoruz insan hiç mi demez burda da olsa yapalım ya da yanaşalım falan en azından öpüşüp koklasalim. Böyle şeyler genetik midir aile düzeni etkiler mi bilemiyorum mesela babası kanser ve artık erekte olmadigini söylemiş eşime. kayınvalidem daha genç ama onun için ilişki olmaması hiç sorun değil beraber bile yatmazlar yani. Gençken de eşimle annesi kayinpederimle görümcem yatarmis çoğu zaman. Yeni doğum yaptığımda falan eşim hemen ayrı yatmak istemişti artık bunları ona bağlıyorum yani. Mesela en son yapalı 2-3 hafta oluyor nerdeyse adetim de yeni bitti güzelce temizlendim şimdi de onun teyzesine geldik insan bı kuytuda köşede bişey yapmak ister Allah’ım insan bu kadar mı isteksiz olur yoksa ben mi fazla istekliyim bilmiyorum buna bı çözümü olan var mı biraz da işkolik biri biraz stres yapıyor iş konusunda kendisi başak burcu. Allah’ım akşam da görumcemin telefonunda eski sevgilisiyle olan resimlerini gördüm kendim de aşırı kilo aldım napsam bilemiyorum ya kendisi zayıf kişilerden hoşlanır çiti pıtı ama ben kilo aldıkça alıyorum engelleyemiyorum kendimi😔