Aselparlaa valla keşke evlenirken daha çok alsaydık dkdkd o zaman alınırsa alınıyor daha sonra bekledikçe kar yağıyor ben hala ocagimi firinimi yeniliycem deeee kurutma makinesi alicam daaaa😂😂😂🙈 kaynanam dedi de dinlemedim 😂😂😂🤭🤭

sizene işte hıh gelfiler demekle olmaz. İlk evlendigimde bizde yakın oturuyorduk kaynanam çok şık geliyordu arayın diyordum bazen aramiyirdu eşim kapıyı açtırmıyordu artık😂😂 ben polisi arar valla diye dayanamayıp aciyordum çoğu zaman dkdkdk

HurremSultan bizimkinde hep siz kartınızdan alın ben ödeyeceğim taksitleri dedi 5 sene geçti 😂 alma ödemez dedim dinletemedim

400634 5 bin yorum yapman lazım yorumların ateşli olursa 🔥 alırsın sıradan yorumlara kalp 💓 alırsın ponçik ponçik takılırsin. Kız burda kalp yok tildiz var galiba 😂😂😂

sizene mesafeyi başta koruyamadın mı yoksa hep mi böyleydiler canımm bende altlı üstlü oturuyorum ama Kayınbabam kaynanam asla habersiz inmezler zaten genelde biz yukardayız onlar inmez ha kayınbabam bana öyle bir cümle kurucak olursa da bırak durumuma mesaj atmayı torununu sevecek fırsat vermem