Kızlar merhaba bi süre bu uygulamaya ara vermiştim şimdi yeniden burdayım. Kısa kısa anlatmak istiyorum
⅔ gecedir çok tuhaf rüyalar görüyorum ilkinde kocamla boşanıyoduk boşandığımız gün biriyle evleniyodu gözümün önünde bana yabancı gibi bakıyodu başka kadınla mutluydu kızıyla ilgileniyodu ama ben umrunda değildim ağlayarak uyandım o rüyadan.
Dün de bana bişey itiraf ediyodu işe gidiyorum diye meğer başka kadına gidiyomuş biz uyurken kadın gelmiş ben seni unutamadım diye bende kalkıp yanlarına gittim bu kadın kim diye bu rüyalarımda gördüğüm ikis de farklı kadın ama dış görünüşü benziyo çok ayrıntılı gördüm. Neyse kadını gönderiyorum evden eşim yalvarıyo işte sen çocukla ilgilenmekten başbaşa vakit geçiremedik boşluğa düştüm vs vs diyo bende boşanmak istiyorum diyorum ona.
Kocam asla böyle biri değil zaten 7-24 yan yanayız evden çalışır telefonuna bakmaz baktığında bişey saklamaz şifresi bellidir gizlisi saklısı yok kendi halinde bi insandır. Aramız da gayet iyi bana ilgisi falan. Bu tür rüyaları neden görüyor olabilirim? Bi tanıdıgım büyü mü acaba dedi ama eve giren çıkan yok uzaktan da tutar mı büyü. Dünde durduk yere bardağı tuttuğumda kulbu elinde kaldı mesela nazar olabilir mi?