Askokuskom Nazar olabilir canım ben inanıyorum nazara. Büyü hakkında detaylı bilgi sahibi değilim ama uzaktan da olsa tutuyor diye biliyorum. Rüyalar da genelde bilinç altıyla ilgili oluyor. Duyduğun bir olay da etkilemiş olabilir
Rüya hakkında (hassas)
Askokuskom bende ruyqmda kocamı aldatıyordum 😁😁😁 üzerine hiç dusunmedimm valla rüya ywni. Gün içinde neler okuyoruz neler izliyoruz bilincimize yerleşiyor rüya olarak açığa çıkıyor
Askokuskom kizz Allah’ini seversen saçmalama ayteeeennnnn nee büyüsüüü rüya bu rüyaa 😅 Allahh seni napmasın beni rüyalarımda kocam 50 kere aldatır 50 kere severrr sen düşün 😂 şeytan nifak sokuyor işte. Rüya baz altında ama bardağın kulbu elinde kalması nazar demek asko nazar var üzerinde evinde uzerklik otu yak kendini oku hatta kurşun falan döktür belki anca gider 😂
Çok takılma ya. Rüya sonuçta . Büyüye filan bağlama. Allah hayırlara getirsin.
Askokuskom ben de hep görüyorum böyle rüyalar . Ama hiç senin gibi düşünmedim. Hatta bi kere kendim evlendirip arkasından ağlıyordum.
superisi_ arka srkaya olunca korktum ya ve o kdr uzunlardı ki gece kıza uyanamadım daha da korktum hep ter içinde uyandm
Bsrkaya kız hep görürdüm ama bunlar ne bilim çok uzun ve ayrıntılı ya ilk defa böyle oldu sanki gerçekten yaşamışım gibiyd beee
Askokuskom hiç kötü düşünme rüya işte bilinçaltının oyunu. Belki de izlediğim bir diziden filmden bir arkadaşından etkilendin olabilir. Büyü konusuna gelirsek maalesef çok bir bilgim yok korkarım konuşmaktan ben. Ama ben çok çektim başıma da geldi. Sen sadece sürekli oku kendini nas Felak Ayetel Kürsi. Peygamberimize de yapılmış bunları okurmuş bu 3 dua o yüzden indirilmiş derler zaten. Ayrıca evinde hep bakara suresi aç yüksek sesle aç bütün kapıları dinle. Bakara suresi korkutur kaçırır derdi anneannem.
Deleted17 teşekkür ederimmmm
Askokuskom kız burda o kadar çok post okuyoruz ya bunlarla alakalı ondan görüyor olabilirsin rüyanda . Çok takma bence rüya sonuçta
askokuskomm kızzzz buraya girmiyom bayadır yazdımya 😂😂
Askokuskom Rüyalar tersine çıkarmış demekki eşin seni hiçbirzaman aldatmayacak🤷♀️🙂
Yasak_elma hahaha iyi tarafından bakmak çok sevdim bunu 😂🫶♥️
Askokuskom Ben kötü rüyalara hep öyle deyip geçiyorum😂Yada allah hayırlara çıkartsın de geç