belladonna Ben asla unutamam ne bok yiycem şimdi bunları kızlara analtmam lazım kahve sigara altıma ederim gülmekten 🤣🤣🤣😅
Allah'ım unutamıyorum
- Düzenlendi
belladonna Bak bak Kusss ne güzel di demi 🤮🤮🤮🤣🤣🤣🤣
delihatunum sensiz olmaz gel gel seni göremiyorum zaten bu aralar sık yada ben mi fazla girmiyorum
sirinhatun-18 buralardayım aslında çoğunlukla okurum yazarımda aslında aman ne bilim 😁
ayipolmasinama Ama gerçek çekilmiş fotoysu bence fakr gibi değildi tepki topladı çıktı mk
sirinhatun-18 Tamamdır uğrarım ballımm ❤️
belladonna tüh ben burda profil yapardım kaçırdım desene dkdkd
- Düzenlendi
delihatunum Hayır ya ikisi aynı kişi değil. Yani arkadaş demek istiyorki yeni bı hesap açıp attı kendine ait olandan yazmadi
delihatunum hayır hayır Kekili muhabbeti farklı, bu kullanıcı farklıydı. Kekili değildi bu. Postu paylaştıktan sonra profiline girdim 10 dk önce katıldı yazıyordu. Kekili muhabbeti şey işte hani kekikliden sonra ki en absürt post buydu diye. Ama bu artık Number one yani 😂😂
sirinhatun-18 Baktıkça yemeden içmeden kesilmelik en sevmediğim ohhhoghhhoghhhh 🤣
- Düzenlendi
delihatunum şu uygulamada kanım cok kaynayan bir kaç kişi var keşke yakın olsaydık tanışıp arkadaş olsaydık bir güzel kahve iceydik 😂
HurremSultan
lidyaaa__ He kız bak zayıflamak için en iyi cözüm sjsjs😂😂
HurremSultan Bilseydim SS alırdım 🤮
lidyaaa__ Kesinlikle burdan biriydi ve foto da fake değildi evet 🫤
sirinhatun-18 Kalsın öyle zayıflama ıyyyyy 😅
sirinhatun-18 çok şey kaçırdın beeee şirin hatunum 😁
ayipolmasinama Ayy senin o panikle yazdıklarını unutamıyorum 🤣🤣🤣
lidyaaa__ Allahım ben kime anlatayım şimdi bunu 😁
lidyaaa__ offff hem de ne 🔥 😁
HurremSultan çok şey kaçırdın Hürremimm 😁