Allah'ım unutamıyorum
lidyaaa__ kız bu arada @Enerciii senin @mavikelebekk__ olduğunu bilse mutlu olur. Seni çok seviyordu. Sen yok olduktan sonra o da çok girmemeye başladı buralara
lidyaaa__ öğ bide kıllı amını atmış buraya salak aq 😂
MedavikPastam Kaç saattir yazmak istediğimi yazmışsn 🤣🤣🤣
- Düzenlendi
MedavikPastam Kekil kekil diyip duruyoz kıl diyen oldu şükür 🤣🤣🤣🤣
- Düzenlendi
etoile @lidyaaa__ sen mavikebek misiiiinnn, ben doğumdan sonra buralara dönünce sana özel sohbet açmıştım hatta cevap vermedin diye üzülüyordum asdfjfjkdkd hoşgeldin 💕
ayipolmasinama eeee sen kimsin 😂
etoile asdhhshab ben gene benim 😂😂
ayipolmasinama kız ben bu adı hiç hatırlamıyorum. Sen yazmiyordun bence. Yoksa unutmam mümkün değil hatirlardim
ayipolmasinama dün attigi gecelikten hatırladım. O pembe gecelik 😂😂😂😂
etoile ya bende seni hiç hatırlamıyorum ama beni bilen bilir ahsjdhhsja ben çok az burda kaldım ama o zamanlar çok iyiydi, taslan, mavikelebek, puhahaha, enercii, zehirlisarmasık falan çok muhabbet ettiğim kızlardı postlarda, bebiş çok fena çıkınca daha giremedim buralara biraz unutulmuşum 😅 ilk yorumlarımı okursan belki hatırlarsın biraz biraz
ayipolmasinama kız bu isimlerle biz aynı anda geldik. Çünkü ben yeni giriyordum onlarda yeni geldik muhabbeti yaptılar. Ama her şeye yorum yapmıyordum. Bu ne lan diyordum 😂😂😂😂
ayipolmasinama okuyamam canım. Çok tembelim. Önüme gelirse okurum ama onun dışında kimsenin profiline girip yorum okuyamam canım 😂😂😂
etoile ben olsam bende okumam ahahahahhaa 😂😂
ayipolmasinama zehirli sarmaşıkta yok evet. Ben bı ara yön oldum 31 gün yok oldum çoğu kişi yok olmuş döndüğümde benim canım afrom @Afrodit yok @zehirlisarmasik yok @Sahra5 doğum yapacak çok giremiyir. @Askokuskom yok @mavipanda yok @nurtrhnx yok