lidyaaa__ etoile Hahahh en azından ben iyi birşeyle aklında kalmışım. 🤣🤣 Yok ya 100 TL kaptırdım 600 TL kazandım sonra wp den engelledim 😁😁
etoile lidyaaa__ hattın kp uzerindeydi bana bir şey olmaz demiştin. Biz senin hesabın hacklendi bizi de dolandırmaya çalışıyor hackleyen diye 😂😂😂😂
lidyaaa__ etoile Evet çok özel duygusal şeyler yazmıştı linç yemişti resmen. Fazla ileri gidince boka sarıyo 🤭
lidyaaa__ etoile Tam isim hatırlamıyorum ama bir de kocasını görümcesinden kıskanan vardı kocamı öpüyo fln demişti 🤣🤣
etoile lidyaaa__ bu gorumcesi kocasının yaninda çok açık dolaşan onun yanında uygunsuz oturan abisine sarılırken tamamen kendini dayayan görümce mi o kadın haklı ama
etoile lidyaaa__ kız bu arada @Enerciii senin @mavikelebekk__ olduğunu bilse mutlu olur. Seni çok seviyordu. Sen yok olduktan sonra o da çok girmemeye başladı buralara
lidyaaa__ etoile Yaa bende hepinizi çok özledim alerjik bı oğluşum var bütün zamanımı ona ayırmaya çabalıyorum. Yazicam arkadaşima da teşekkür ederim ❤️🥰
ayipolmasinama etoile @lidyaaa__ sen mavikebek misiiiinnn, ben doğumdan sonra buralara dönünce sana özel sohbet açmıştım hatta cevap vermedin diye üzülüyordum asdfjfjkdkd hoşgeldin 💕
Enerciii etoile hadi yaaa mavikelebelekmisin sen cidden bende geçen hafta dedim bu kadın nerelere kayboldu diyordum 😀 eger sensen hoşgeldin bu ara da 🥰🥰