etoile kız yazılanlari takip ediyordur belki azıcık utanırda farkına varır belki diye 😅😅😅

lidyaaa__ kız iyiyim ben asıl sen nasılsın nerelerdeydin Ne var ne yok özledim senin postlarıda 😍

Enerciii Bebislerimle uğraşıyorum artık büyüdüler kavgalar çok oluyo 😅
    Bende senin sohbetini özledim canım 😍

lidyaaa__ oo maşallah canım Argık buralardasın postlarda buluşuruz🥰😘

Kekil muhabbetini acan benm ama ben paylasmadm ole bisey resim ney bilmem zaten nasl paylasiliyosada. Ayrica bu kekil dedim diye herkes dalga gecti bende hicbisey paylasmiyom artk .

Kekillikamisci Yok zaten konular karışınca yanlış anlaşıldı söyledik ya aynı kişi değil diye, biz sadece muhabbet ettik dalga geçmedik size kötü birşey söyleyen de olmadı . Paylaşıp paylaşmamak sizin kararınız tabiki.

lidyaaa__ anladm ama dalga gectiler ay nasil pissin ay sen kadinmisin ay midem bulandi vırt zırt bissuru bisey yazmislar .

Kekillikamisci

Bence komikti ya 😁 vuracam kırbacı vuracam kırbacı dermiş gibi 😁😁 takma bu kadar ne dmeek yazmıyorum bişey

12 gün sonra

ayipolmasinama ben bu bildirimi 17gun olmuş daha yeni görüyorum 🙈🙈ayy iyice uzaklaştık buralardan eski tadı kalmadı galiba kızlar ya ondan @etoile bak canım da öyle söylemiş 🤗🤗 ay özledim ama sizleri 🤧🤧

lidyaaa__ ay noldu noldu banada anlatın ne kaçirdim ben 😂🤦🏻‍♀️

Blondie Z raporu postuna bakın orda yazdım kızlar

lidyaaa__ onu bende gördüm bu ne ki diye bir girdim girmez olaydım 🤦🏻‍♀️
              Zaten hemen kaldırıldı post🙈