Kekillikamisci Kekil muhabbetini acan benm ama ben paylasmadm ole bisey resim ney bilmem zaten nasl paylasiliyosada. Ayrica bu kekil dedim diye herkes dalga gecti bende hicbisey paylasmiyom artk .
lidyaaa__ Kekillikamisci Yok zaten konular karışınca yanlış anlaşıldı söyledik ya aynı kişi değil diye, biz sadece muhabbet ettik dalga geçmedik size kötü birşey söyleyen de olmadı . Paylaşıp paylaşmamak sizin kararınız tabiki.
superisi_ Kekillikamisci Bence komikti ya 😁 vuracam kırbacı vuracam kırbacı dermiş gibi 😁😁 takma bu kadar ne dmeek yazmıyorum bişey
Kekillikamisci lidyaaa__ anladm ama dalga gectiler ay nasil pissin ay sen kadinmisin ay midem bulandi vırt zırt bissuru bisey yazmislar .
zehirlisarmasik ayipolmasinama ben bu bildirimi 17gun olmuş daha yeni görüyorum 🙈🙈ayy iyice uzaklaştık buralardan eski tadı kalmadı galiba kızlar ya ondan @etoile bak canım da öyle söylemiş 🤗🤗 ay özledim ama sizleri 🤧🤧
htcaydnn lidyaaa__ onu bende gördüm bu ne ki diye bir girdim girmez olaydım 🤦🏻♀️ Zaten hemen kaldırıldı post🙈
enerciiiii htcaydnn lidyaaa__ yok artık daha neler Bi kadın nasıl yapar böyle birsey ya taninmasa bile iğrenç birsey bu iyi ki karşilaşmadim