etoile ayipolmasinama bu kullanıcı gözde gibi bir şeydi sanki kekiline diyen kişi kulanici adı ikibebekannesi gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam oral yapan da taslan di kocası da tirciydi. Hafızamda ne kötü bilgiler var ya 😂😂😂😂
superisi_ lidyaaa__ Kız sonra ne oldu tattstınız mı . Bende kızmıştım da isim vardı sonra giremedim ya
etoile superisi_ bı yazilqnlari şimdi okudum. Bı foto gördüm qmq fotoyu incelemedim. Neresi olduğunu anlamadım. Dedim şimdi hangi akıllı neresini çekti kimbilir diyerek o postan hızlıca ayrıldım 😂😇
ayipolmasinama etoile taslan’ın oral konusunu hatırlamıyorum ama taslan da yok piyasaya da ya, o da çok matrak kızdı nerelerdeydi acaba. Bide şey vardı hahahahahhahahahahahhahaha saksoda buzdolabı poşeti geçiren vardı hahahahhahahaha ölmüştüm gülmekten 😂😂😂😂😂
etoile ayipolmasinama kız biride vardı bak yanlış hatırlıyor olabilirim onu o yüzden isim vermim kocasi makatini yalatiyordu 😂😂😂😂
etoile lidyaaa__ ya evet formata ihtiyacım var. Kız sende az değildin senle ilgili bornozla tweerk dans kalmış aklımda. Bide Trendyol olayı vardı. Aynı mesaj bana da geldi sonra dolandırıcı oldukları ortaya çıktı sen devam ettin mi trendyoldan mesaj almaya
lidyaaa__ etoile Hatta kocası tır şoförü ara sıra eve geliyor diye kırmayıp bı kere yaladım demişti 🤮🤮
lidyaaa__ etoile Hahahh en azından ben iyi birşeyle aklında kalmışım. 🤣🤣 Yok ya 100 TL kaptırdım 600 TL kazandım sonra wp den engelledim 😁😁