• Cinsellik
  • Ateşli Sorular Serisi 🔥❤️‍🔥

ayipolmasinama
1- Ön sevişme
2- Makas olmasında ne olursa olsun 😁
3- Yok sanırım bilemedim 😁
4- Kullanmadık
5- Yapmadım
6- İkimizde mutlu Mesut bir şekilde sonlandırıyoruz 😁

ayipolmasinama önsevisme ve öpüşme tabii ki öpüşmek cok tutkulu oluyo 2- cowgirl pozisyonu o zmn bosaliyorum fantezim onunla hayal kurarak konusarak tahrik ede ede bosalmak bosaltmk .. numara yaptım yükselmesi için nadirende olsa…bosalirim o da misyonerde bosalir boter ben ustunde bosalmisimdir o misyoner pozisyonunda bosalir o sekilde sabaha kadar yapsa sıkılmam boyle bacaklarimda boydan boya bi zevk dolaşıyor cok seviyorum

Sevde_20 bak daha önce bundan kimse bahsetmemişti bende yazmadım hiç. Benimde Bacaklarımdan boydan boya damardan damara boşaldıktan sonra bi zevk dolaşıyor evet 💪🏻

ayipolmasinama ay harika bişey ya vallahi orgazmdan daha rahatlatan bişey ya ..ne yazik ki kısa sürüyor benden sonra bosaliyo hep oyle yapsın istiyorum valla cok çok guzel bi duygu işin ilginç kısmı dogumdan sonra boyle hissetmeye basladim çocuklardan önce hic zevk almazdim hiccc

Sevde_20 yok benim doğumdan öncede olurdu, hatta böyle bacaklarımı uzatınca daha da zevk veriyor o hareketle ❤️‍🔥

ayipolmasinama 1- seks öncesi duş olmadan asla olmaz ön sevişme önemlidir.
          2- favori pozisyonumuz bacak omuzda
          3-gerçek fantezimiz kilotlu çorabımı yırtması
          4-jenga oynuyoruz bazen
          5-numara yapmadım ve hiç bir zaman yarım kalmadım
          6-eşim boşalınca sonlanır devam etmek istersek 30 dakika dinlenilip tekrar yaparız