3gün geciktim ne zmn test yapmalıyım 7 aylık oğlum var biraz korktum açıkcası şimdi korunun diyen olucak belki ama korunmayı eşim sevmiyor 🤣 bnde hap sevmiyorum akışına bıraktık😂😆 öyle bişey oldu olması arası teredütteyim beni kandırmış oladabilir ne zmn test yapmalıyım oğlumda adet imin 10.gün testte pozitif çıkmıştı
Acaba hamile miyim? ¿🙄
ayyynoluyonoluyo yapın varsa çıkar zaten ben ikinci gebeliğimi adet günü yaptım çıktı korunmayı sevmiyorsanız tatlı sonucuna katalanacaksiniz 😂😂😂😂
Tonight_00 😂😂 çocuktan yana hiç korkmuyoruz dünyanın en güzel şeyi nedir diye sorsalar anne baba olmak deriz 3 günde hemen çıkarmıki erken gebelik testinde
ayyynoluyonoluyo erken gebelik testinde adete 6 gün kala çıkar yazıyor ama ben denedim çıkmadı adet günü kaset test yaptım çıktı abk ilk gebelikte de 2.gun gecikmede yaptım çıktı Allah gönlüne göre versin canım tabi en güzel duygu anne olmak evladın sevgisi paha biçilemez ama daha küçük ya bebeğin zorlanirsin biraz
ayyynoluyonoluyo korkmana gerek yok çıkarsa seversiniz🙄
Tonight_00 amin teşekkür ederim evet onu bnde düşünüyorum eğer olursa çok zorlanıcam bide yeni ev düzen kurucaz eğer olursa çok zor olucak bnm için hayırlısı olsun bn daha düşünmüyordum o da düşünmüyorum dedi ama bilmiyorum artık çok sabırsızlandım yarın test alıp bakmak en iyisi daha iki kere adet oldum düzene de giriyor olabilirmi diye düşündüm ama eşim bi oldu diyo bi olmadı 😆
Eskobar ayyy sevilmezmi oğlum 7 aylık oldu gözüme kocaman geliyor bundan miniğini görünce içim gidiyo😂😂
ayyynoluyonoluyo hadi bakalım hayırlısı canım test yaparsan sonucu at bize 💐💐
ayyynoluyonoluyo ben taraftar değilim iki çocukta telef oluyor anneyi hesaba katmıyorum bile sevilirmi sevilir kesinlikle Ama zorlar
Kızlarr negatif gecirmek sanırım stresle alakalı yada düzene gırıyo galiba yemedim içmedim sabahın köründe gittim test yaptım😄
Eskobar telef olcak bişey yok evlat bu bnm kardeşimle aramda 1 yaş var annem ikimizide gül gibi büyüttü çok şükür bende büyütürdüm ama yinede bn 3 yaşına falan girsin hesabı yapıyorum 😂 hem evimiz yok düzenimizi oturtalım sonra hayırlısı inşallah Rabbimden kız çoçuğu istiyorum verirse hayırlısını versin kız erkek farketmez 😇🤲
ayyynoluyonoluyo işte 3 yaşından falan öncesi zor biraz çocuk psikolojik olarak da yıpranıyor
Hayırlısı olsun 😉☺ Rabbim herşeyi zamanında versin inşallah Allah isteyen herkese versin 🥰