Busra72 Soru şu ; itaat etmenin ters köşe hazzı mı - kontrol etmenin keyifli modu mu…hangisi kulağa daha çekici geliyor ? Sizce hangisi hoş geliyor ? Bana göre itaat etmek
MedavikPastam Busra72 Hiçbiri. Ne eşime itaat ederim ne de kontrol ederim. Her şey karşılıklı olacak aşkla tutkuyla… o ne öyle köpek gibi itaat etmek falan
Busra72 superisi_ gayet anlaşılır oldugunu düşünüyorum ve dalga geçer gibi cevap veriyorsun o yüzden sırf yorum yapmak için yorum yapma lütfen
superisi_ Busra72 Güldüm orda şakasına. Sonrada neye göre diye sordum ki cevap ver bende ona göre cevap vereyim diye. Aman neyse kalsın ya
Busra72 superisi_ yahu soru açık işte cinsel ilişkiden bahsediyorum konu cinsel ilişki de eşine itaat etmeyi mi seviyorsun kontrol etmeyi mi bunu anlamayacak kadar cahil olduğunu düşünmüyorum
superisi_ Busra72 Cahillikle ne alakası var zaten? Birine bisey karısık gelince cahil olduğu anlamına gelmez. Karısık geldi bana sordum ne var yani. Böyle sorsan ne diyorsun mu derim . İyi hadi bekle cevaplarını sen
Busra72 superisi_ daha fazla kalabalık yapma bence herseye de yorum yapmak için boş boş yazmamanı öneririm
lidyaaa__ superisi_ Gerçekten bende anlamamıştım soruyu yorumları okuyana kadar @superisi_ Haklı bu arada Soruya gelince seks sırasında akışına bırakmak gerek bence kontrol nasıl oluyo onu da bilmiyorum ama 🤣
superisi_ Busra72 Herşeye derken ? Bak sana adam gibi açıklamısım. Daha niye herşeye boş boş yazma diyosun? Neye boş yazmısım. Ha cidden doğru. Bu postun o kadar buram buram kalite kokuyor ki. Sende haklısın. Seninki boş değil bomboşşş 😁