- Düzenlendi
Merhaba Cicekler sizinle bir.şey paylaşmak istedim ben 24 yaşındayım ve 5 aylık hamileyım dun sabah Uykudan Kalktığımda dilimde bir kayginlaşma hisetim gecer diye bekledim geçmedi ağzımın içindeki sağ Taraftan dat alamıyorum gecer diye bekledin Bu sabah Uyamdığımda yuzumde bir değişiklik oldugunu fark etim Yuz felci gibi.sağ gözümden sureklı istemsizce yaş Akıyor yuzumun Sag Tarafını Komple 100 de 30 kıpırdata bılıyorum kayın valıdeme soyledim Aneme Falan hepsi Uğrama Mı Oldun Acaba Diye dusunduler Niye oldu Acaba Hamilelikle Alakalı Olabirimi kulak Altında Bır Dovunme Var Doktoru Aradım cuma gel dedi eşim Şehir dişinda O da Cuma Sabası Gelıp doktora Gidecez inşallah Bana dua edin kızlar Sabahtan beri Ağlıyorum Neden oldu diye soruyorum kendıme İnternete.araştırdım Soğuktan da Olabilirmiş Kızımı Kreşe Götürüyorum Her sabah yoruyerek gidiyoruz uzak Olmadığı için birde Havalar birden soğudu Ondan mı oldu acaba Başına Gelen Varmı Bir Tavsiyenız falan Bana Sakız Ciğnememi Soylediler Sınırlerın Gevşemesi İçin Uzun Oldu Biraz Hakınızı Helal edin 😟😟😟😟😟😔😔😔😔😔😔😔😔