Merhaba Cicekler sizinle bir.şey paylaşmak istedim ben 24 yaşındayım ve 5 aylık hamileyım dun sabah Uykudan Kalktığımda dilimde bir kayginlaşma hisetim gecer diye bekledim geçmedi ağzımın içindeki sağ Taraftan dat alamıyorum gecer diye bekledin Bu sabah Uyamdığımda yuzumde bir değişiklik oldugunu fark etim Yuz felci gibi.sağ gözümden sureklı istemsizce yaş Akıyor yuzumun Sag Tarafını Komple 100 de 30 kıpırdata bılıyorum kayın valıdeme soyledim Aneme Falan hepsi Uğrama Mı Oldun Acaba Diye dusunduler Niye oldu Acaba Hamilelikle Alakalı Olabirimi kulak Altında Bır Dovunme Var Doktoru Aradım cuma gel dedi eşim Şehir dişinda O da Cuma Sabası Gelıp doktora Gidecez inşallah Bana dua edin kızlar Sabahtan beri Ağlıyorum Neden oldu diye soruyorum kendıme İnternete.araştırdım Soğuktan da Olabilirmiş Kızımı Kreşe Götürüyorum Her sabah yoruyerek gidiyoruz uzak Olmadığı için birde Havalar birden soğudu Ondan mı oldu acaba Başına Gelen Varmı Bir Tavsiyenız falan Bana Sakız Ciğnememi Soylediler Sınırlerın Gevşemesi İçin Uzun Oldu Biraz Hakınızı Helal edin 😟😟😟😟😟😔😔😔😔😔😔😔😔

OzlOzc1321 geçmiş olsun canım kötü düşünme bir şey yoktur inşallah. Lisede bi arkadaşım yaşamıştı sonrasında geçmişti

OzlOzc1321 ilk ihtimal aşırı stresli bir dönem geçirmiş olabilirsiniz. Ya da vitaminlerinizde düşüş olmuş olabilir. İnşallah ciddi bir sorun değildir kısa sürelidir ve gelir geçer. İçinizi ferah tutmaya çalışın. Bu tip şeyler genelde sinirseldir yani aşırı stresli dönemlerde olur. Bnm de sağ elim kolumdan itibaren kasılıp dediğiniz gibi felç gibi oluyodu. Bir dönem kısa süreli %50 görmüyordum parça parça görüyordum gerisi karanlıktı. Kasılmalar zamanla geçti görme kayıpları da işi bırakınca

OzlOzc1321 annem her zaman sogukta dikkat et allah korusun yuz felci olabiliyor derdi ruzgari falan yediginde bunlar olabilen seyler mesela banyo yapip balkona disari cikma ruzgara karsi der annemin bir musterisinde oldu gecen senemi neydi yalan olmasin oda balkona cikmis kadin yuz felci gecirdim demis anneme bundan dolayi diye umarim gecici birseydir sizin icin dikkat edin

OzlOzc1321 bende sakız cignemek gerekli diye biliyorum çok geçmis olsun bu arada canm çabucak gecen çok insan duydum

OzlOzc1321 komşumuzun 25 yaşlarında Bi oğlu da geçirmişti. Oda soğukta motora binmiş ondan dedilerdi. Sürekli sakız çiğnedi geçmişti. Sakız çiğnemek yüz kaşlarını harekete geçiriyormuş. Deneyin sizde geçmiş olsun

Gamzecan sagolun Canlar Oyle Yapıyorum Yarın dokora Gidecez bakalım 😕😕😕

Ben ilk hamileliğim de yüz felci oldum son aylarında olma ihtimali oluyor muş piknik te. Dönerken arabanın camı açıktı ondan mı bilmiyorum eve dönünce kendimi bir garip Hissetmiştim yüzümde bir yorgunluk gibi ertesi gün kahvaltı ederken de biraz zorlanıyordum ama bilemedim kayınvaldem fark etti bir gözün ufak yoksa yüz felci mi oluyor sun dedi ben inanamadım aynaya gittim kaşlarımı kaldırdım biri çok kalkıyor biri az hemen hastaneye gittik doktor yüz felci dedi kortizyonlu ilaç verdi ve bol bol Sakı çigne dedi 3 hafta da geçti geçici oluyor merak etme

OzlOzc1321 canım bende soğuktan yüz felci geçirmiştim küçüktüm daha 14 yaşında falan . Hatta şu bile içemiyordum akıyordu. Kimseye söylememiştim anneme bile utancımdan . Normalde baktığında birşey yok gülerken kayıyordu. En son annem farketti gittik. İlaç verdi bana . Birde bol sakız çiğne,balon şişir demişti. Ekstra oturduğun yerde yanaklarını şişir havayı sağa sola yönlendir . Aklıma gelenler şimdilik bu

Zamansiz_ teşekkürler sorduğun için hep aynı gozmumden sureklı yaş akıyor Bugun Başka Doktora Gitik O da Ayni.Şeyi dedi Facilias Bu Hastalığın adı İslak Saçla Dişarı Ya Balkoma Cıktıysan Ondan dedi Havalar Cok soguk Oldu Dedi Her zaman Yuzunuze başınıza Şal Sarın oyle cıkın dedi..ve omda vitamınler Yazdı evde sıcakta Durmama Önerdi Ve Bol Masaj İle sakız çiğneme