Rouge happywomen2 bu parfümler bende de var🥰ama onun dediği kokuya bu parfümler uymaz sanki ya..victorias secret daha tatlıya yakın kokuya sahip libre de temiz kokuyor ama o lavanta notası falan durdukca kendini belli ediyor daha cok tok bir kokuya dönüyor öyle temizlik sabun kokmuyor
happywomen2 Rouge evet ama ben kullandığım ve kokusunu bildiklerimi söyledim zaten açıkladım ağır kokular olduğunu🤗
melebek hipertansiyon Ben de temiz kokmak istediğimde ergenliğimden bu yana bunu kullanırım. 50₺ idi ya 🥲 kadınsı kokmak için Si, işe giderken kalıcılığı yüksek olsun diye Versace Eros 🤌🏻
kanalize Copper ben Zara’nın parfümlerini kullanıyorum çok memnunum red vanilla favorim ❣️ çok da kalıcı hatta koku konusunda çoğu kişiden iltifat alıyorum
etoile kanalize ama red vanilia bir zamanlar kullanıyordum tatlı bir koku diye hatırlıyorum yanlış mı hatirliyorumv
kanalize etoile tatlı gelmiyor ama ağır illa res vanilla değil diğer kokularına da bakabilirsiniz marka önerisi yaptım aslında benim kullanıp en sevdiğim red vanilla
Copper Hepinize tesekkur ederim. İceriklerini koku notalarını ve sizlerin yorumlarına gore bakalım 3 adet siparis verdim umarim istedigim olur😁 ilk defa kokusunu bilmedigim parfumleri siparis verdim umarim yanilmam 😁😁
Copper hipertansiyon kargolardan biri bugun geldi gercekten cok ferahmis kokusu kız tesekkurlerrrrr 😍 agir olanlari ozel gunlere sakladim 😆
Burnumageliyoduslkmsn Susunbebekuyuyo yazdığın yazıyı yabancı dilde yazdığını sanmam sonunda mukoduru görmem peki 😂