Formdaki öğretmen, atanmayı bekleyen, eğitim fakültesinde okuyan ve deee evde öğretmenlik yapan/ yapacak olan bütün annelerin “öğretmenler gününü kutluyorum”
Her meslek kutsal, özveri, emek, çaba, sabır isteyen bir meslek ama (bu benim düşüncem) öğretmenlik meyve ağacı yetiştirmek gibi, zamanı geldiğinde o olgun meyveleri görmek insanı çok gururlandırıyor. Tabi bazen üzüldüğümüzde oluyor. Ama yine meslek seçecek olsam yine öğretmenlik derdim. ♥️ Hepimizin günü kutlu olsun. 🌺

belladonna öğretmek ve öğrenmek sabırla işlemek ilmek ilmek bir öğretmen insanın hayatını değiştirir hayatına yön verir öğretmenlik zahmetli bir zanaat bence insanın beynine işlenen 🙏 iyi ki varsınız gününüz kutlu olsun çoook kıymetlisiniz 💕🧿

etoile hahahahahhaha kopyala yapıştır yapacaktım sonra içimden bunlar geçti doğaçlama yaptım 🙏😍🙏 bütün öğretmenlerimiz çok özel ve değerli kuşummm 😘

@belladonna öğretmenler günün kutlu olsun🌺🥰
        @Cicekliperde öğretmenler günün kutlu olsun🌺🥰
        @superisi_ öğretmenler günün kutlu olsun ❤️❤️❤️
        @bitterdelisi24 öğretmenler günün kutlu olsun ❤️❤️❤️
        @Heyyooo öğretmenler günün kutlu olsun ❤️❤️❤️
        @yavuzzz öğretmenler günün kutlu olsun🌺🥰
        @Nietzsche öğretmenler günün kutlu olsun🌺🥰
        @Sedaa öğretmenler günün kutlu olsun🌺🥰
        atanmış, atanamamış mesleğini yapan,yapamayan tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun çok kutsal bir meslek ❤️😘🥰🌹💐🌸🌼
        Annelerimiz birer öğretmen hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun..😘🥰🌹💐🌸🌼
        @bittercikolata öğretmenler günün kutlu olsun🌺🥰
        @Lavinia_ öğretmenler günün kutlu olsun🌺🥰
        @Regina öğretmenler günün kutlu olsun🌺🥰
        @zarifhanim öğretmenler günün kutlu olsun ❤️❤️❤️
        @Ask_hosmus öğretmenler günün kutlu olsun🌺🥰

Forumu bir süredir takip ediyordum böyle bir günde katılmış oldum. Ben de atanamamış bir öğretmenim, teşekkür ederim. Bütün öğretmenlerin günü kutlu olsun. 🌼

aykirikadin Ben kimseyi bilmediğim için etiket yapamamıştım 🙈 ama çok güzel olmuş. Çok teşekkür ederim ♥️🌺

aykirikadin aşkım sen nesin. Tatlı misin cikolata misin? Yoksa çiçek mi 🥰🥰🥰

Çok teşekkür ederim ☺️