Susunbebekuyuyo belladonna öğretmek ve öğrenmek sabırla işlemek ilmek ilmek bir öğretmen insanın hayatını değiştirir hayatına yön verir öğretmenlik zahmetli bir zanaat bence insanın beynine işlenen 🙏 iyi ki varsınız gününüz kutlu olsun çoook kıymetlisiniz 💕🧿
etoile Susunbebekuyuyo bu posta daha özenli mesaj yazmışsın 😂 bu pist benimkinden daha özenli diye mi bu ayrımcılık😂😂😂
Susunbebekuyuyo etoile hahahahahhaha kopyala yapıştır yapacaktım sonra içimden bunlar geçti doğaçlama yaptım 🙏😍🙏 bütün öğretmenlerimiz çok özel ve değerli kuşummm 😘
aykirikadin @belladonna öğretmenler günün kutlu olsun🌺🥰 @Cicekliperde öğretmenler günün kutlu olsun🌺🥰 @superisi_ öğretmenler günün kutlu olsun ❤️❤️❤️ @bitterdelisi24 öğretmenler günün kutlu olsun ❤️❤️❤️ @Heyyooo öğretmenler günün kutlu olsun ❤️❤️❤️ @yavuzzz öğretmenler günün kutlu olsun🌺🥰 @Nietzsche öğretmenler günün kutlu olsun🌺🥰 @Sedaa öğretmenler günün kutlu olsun🌺🥰 atanmış, atanamamış mesleğini yapan,yapamayan tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun çok kutsal bir meslek ❤️😘🥰🌹💐🌸🌼 Annelerimiz birer öğretmen hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun..😘🥰🌹💐🌸🌼 @bittercikolata öğretmenler günün kutlu olsun🌺🥰 @Lavinia_ öğretmenler günün kutlu olsun🌺🥰 @Regina öğretmenler günün kutlu olsun🌺🥰 @zarifhanim öğretmenler günün kutlu olsun ❤️❤️❤️ @Ask_hosmus öğretmenler günün kutlu olsun🌺🥰
belladonna aykirikadin Ben kimseyi bilmediğim için etiket yapamamıştım 🙈 ama çok güzel olmuş. Çok teşekkür ederim ♥️🌺
Khaleesi Forumu bir süredir takip ediyordum böyle bir günde katılmış oldum. Ben de atanamamış bir öğretmenim, teşekkür ederim. Bütün öğretmenlerin günü kutlu olsun. 🌼
Sedaa aykirikadin çok teşekkür ederim canım benim 💕🥰 inşallah bir gün ben de görevimin başında olurum ☺️