etoile Kızlar @TombulHatun @HurremSultan Rouge superisi_ ıspanağın zahmetinden bahsetmişsiniz. Hiçte zahmetli değil. Her gün bir dal yıkayın ama iyice karbonatlı elma sirkeli suda bekletin. 10 güne bir kiloyu yikarsiniz. Sonra pişirin yiyin. Hiç yorulmadan 😂😂😂😂
Rouge superisi_ ben varya kilo alsam agzıma zincir vurur gene yemem bedenim için herseyden vazgeçebilirim😂
superisi_ etoile hahahah 😁😁 Bu arada benim için asla zahmetli değil bayıldıgım icin gözüm onu görmüyor 😁😁
belladonna Rouge Aslında öncesinde su içsem yarıyordu ama son 2 senedir her şey değişti 😁 yiyorum almıyorum diyenlere sinir oluyordum şimdi aynı cümleyi ben kullanıyorum 🙈😁 çok şanslıyız be ahahahaah
HurremSultan Rouge Allah’tan sevdiğim.yemek var dkdkd doymadım ama sonra ekmeğe salam kaşar koyup yedim😁🤭 şimdi de yoğurtlu noodle yapıp yiycem galiba 🙈🙈 off yemek yaomiycaktim sozdeee😂😂😂
Rouge HurremSultan yapmadığın hata zaten😂yogurtlu noodle mi hic denemedim noodle yenmez ya ön yargılıyım yemek saymam😂
HurremSultan Rouge ayyy özellikle deee sarımsaklı yogurtttt ama dur aklıma sokma gece gece yapcam az kaldı🙈😂😁
TombulHatun Afrodit bayılıyorm ya soğanlı yaptn mı hiç soğanlı da çok güzel oluyor ben elde açmayla uğraşamam hazır yufka candr 😂 kayınvalidem de hep elde açar hiç hazır yufkayla yapamaz