Başlık alakasız olabilir belki ama direk konuya geçiyorum 🙈çocuğunuza bişeyi yapmaması konusunda hem anne hem baba olarak hayır yapma etme diyebiliyor musunuz birlikte karar verebiliyor musunuz ? Yoksa bizim gibi bi taraf hayır diğer taraf yanlışta olsa evet yap diyebiliyor mu ? Eşimle bu konuda anlaşamıyoruz hiç,herşeye tamam diyo,ailesi de onu öyle yetiştirmiş şimdi de torunlarını yani kızımı öyle yetiştirdiler işe gittiğim için,benim haricimde eşim ve ailesi herşeye evet diyorlar,mesela bu akşam sofraya oturacaz,eve gelmeden önce eşimle kızım ekmek almaya gitmişlerdi eşim kızıma meyve suyu almış sofraya onu getirdi yemekten önce içecem dedi aç olduğu halde,bende yanlış olduğunu önce yemeğini yemesini söyledim eşim hemen araya girdi içsin bişey olmaz falan,zaten çocuğun yemek yeme sorunu var öyle herşeyi yemiyo az yiyo kendi yiyemiyo falan,çünkü hala marketten abur cubur almaya devam ediyorlar öyle alıştırdılar ne yapacağımı bilemiyorum artık,sözümü de geçiremiyorum şımarık bir çocuk oldu çıktı,eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz,hep çocukla alalı sıkıntılar yüzünden eşimle tartışıyoruz o da sağolsun ailesini destekliyo iyice sinir hastası oldum içime kapandım ailemden uzaktayım,sabredemiyorum artık,siz olsanız ne yapardınız ?