nalid aynen bu durumun üzerine gidin seksi gecelikler deneyin güzel kokular sürün surata hafif renkleneceği kadar bir makyaj .mesela vücut çorabı var önden arkadan açık ve asşırı seksi bişey kessinlikle dolabınızda olması gereken bişey , ben aldım ayıptır demesi adam kudurdu🤭ve aynadan kendinizi o kadar seksi görünce siz bile zevke gelip duruma odaklanırsınız, size birazdan fotosunu atarım. Biz mesela kırmızı ışık kullanıyoruz kırmızı ışık yoksa bile telefonun fenerinin üzerine herhangi bir kırmızı bir kapak kırmızı bir nesne kullanın .biz öyle yapıyoruz. Çünkü kırmızı ışıklı ortam her zaman cinsellik içgüdüsünü harekete geçirir ve çıplak ten üzerinede erotik bir görüntü oluyo. Eğer ki üst pozisyonu denemediyseniz kesinlikle denemelisiniz hatta bana göre bu pozisyondan fazla hiçbir pozisyon zevk veremez, yani sizin üstü olduğunuz bir pozisyon, o şekilde kontrol ve hareketler sizde olduğu için zevk noktanızı daha çabuk hissedip fark edebilirsiniz. Bizim başlarda eşimle hatamız biz ön sevişmeyi birkaç saniye yapıp direkmen işe odaklandığımız için ben de zevk almıyordum ama cinsel hazzı ne kadar çok yaşamak istiyorsanız ön sevişmeyi de o kadar çok uzun tutmak lazım, yani öncesinde tentene temas yapıp ufak tefek dokunuşlar falan. hala bile arada ön sevişmeyi uzun tuttuğumuz zaman eşimle o hazzı daha çok alıyorum. Belki bu sizin sorununuz olabilir. Çünkü siz cinsel haz iletisi ve sinyallerini yaşamadan o iş olur kende zevke gelemezsiniz. Zaten artık hepimizin ellerinde akıllı telefonlar ve internet var bu işi daha detaylı bir şekilde öğrenebilir araştırabilirsiniz. Bir de eğer ki doğum kontrol hapı kullanıyorsanız o da ciddi anlamda isteksizlik yapıyor ben de bir ara iki ay kullandım gerçekten istekli olmama rağmen çok isteksizlik yaptı sonra zaten spiral taktırdım şu an gayet iyi.