HurremSultan Kizlar dün uzun zaman sonra ilk defa denedik ama acıttı ya acaba tam islanmadan mi oldu yoksa normal mi? Prezervatif kullanırken ayriyeten başka bir ürün de mi kullanmak gerekiyor.
kargobant HurremSultan bende de ilişki ednasında acıma oluyo ama o kadar değil ama bittikten sonra yanma olıyo baya sanki tahriş olmuş gibi bu yüzden gittim spiral taktırdım. Kullanamıyoruz artık geri çekiliyo.
Queen_ HurremSultan tahriş etmis olabilir ya prezervatiflerde de bu sorun var yanma ve kaşıntı yapıyordu bendede neyle korunacagimizi şaşırdık 🤭
etoile HurremSultan hangisini kullandın canım. 3 yıldır prezervatif kullanıyorum ne yanma ne acıma hiç bir şey olmadı.
Tonight_00 HurremSultan durex intense var ondan kullanıyoruz önceden bende senin gibi oluyordum bunda olmadı acı yanma dene istersen canım
HurremSultan kargobant evet ya acıdı sanki tahriş olmuş gibi kuru mu oldu acaba uykumdan uyandırdı çünkü anlamadım noldugunu dkdk ama islattiktan sonra da acıdı off bu da mı gol değil
HurremSultan etoile oldu da ben normal de de hep tukuruyorum zaten yeterli gelmiyor ıslaklık hicbirzaman benim vajina bölgem çok hassas hemen yırtılıyor ya
cicekekmek HurremSultan içinde lateks olduğu için ona karşı hassas olabilirsiniz bi arkadaşımında latekse alerjisi vardı o da kullanamadıklarını söylüyordu
MedavikPastam HurremSultan Ben prezervativi kayganlaştırıcısız asla kullanmıyorum. Kendisinin üzerindeki kayganlaştırıcının vajinanı ıslatma gibi bir etkisi yok sadece penise rahat girmesini sağlıyor
MedavikPastam etoile Bende doğumdan sonra kuruluk oldu ne kadar sevişsemde ıslanmıyor mecbur kullanıyorum 😂
Etipetito HurremSultan Kız spirali çıkardıktan hemen sonra kanaman kesildi mi ki ilişki yaşadın hemen😃
HurremSultan Etipetito az leke geliyordu uyanık olsam yok derdim de uykumda saldırıya uğradım dkdkd sonra kök bitti zaten bir gün sonra dkdkd
Rouge HurremSultan ilişkiye hazır degilmişsin o yüzden öyle olmus önce hazır olman gerekiyor.birde psikolojik yapıyorsun senin karsı oldugunu biliyorum büyük ihtimalle o da seni etkiledi.aslında prezervatif ne hissedilir ne can yakar onu düşünerek ilişki oldugu için ilişkiye hazırlanman daha zor olmustur.
HurremSultan Rouge valla uyuyordum noldugunu anlayamadım pek. Bugün de aynı şey oldu ama bence bu prezervatif çok kalın klasik almis durex yaziyir. Birde eşimi de sıkıyor sanki anlamadım ya ne zormuş kız bu işler hiç böyle tahmin etmiyordum evliliği 😂😂😂😁
Aselparlaa HurremSultan yani bende ıslaklık aşırı zor oluyor 5 yılda toplasan 3 5 kere falan . O yüzden biz ekstra kayganlaştırıcıda kullanıyoruz
Elizabethyy Kendimi bildim bileli prezervatif beni rahatsız ediyor acı tahriş etme zevk alamama ne ararsan nasıl korunacağımi şaşırdım uzak duruyorum artık😑
aftma Biz okey klasik ya da rötar kullandığımızda aynı rahatsızlık tahriş bende de oluyordu ne zaman değiştirip durexe geçtik rahatladım
Burnumageliyoduslkmsn HurremSultan durex xl al yemek sepeti markette var canım eşim rahata erdim dedi aldığımız gün iki kere oldu znznsjsj sonrası gelmedi tabi ama size yarar