HurremSultan etoile oldu da ben normal de de hep tukuruyorum zaten yeterli gelmiyor ıslaklık hicbirzaman benim vajina bölgem çok hassas hemen yırtılıyor ya
Artemis_ HurremSultan klasik almayın kayganlaştırıcılı alın bide onların da bedenleri var fit normal regular rahat falan büyük beden alın sıkar kan akışını bozarsa kötü oluyo. Hayatım renklensin dersen tırtıklı var aromalı var hahaha 😀
HurremSultan Artemis_ valla bende dedim ama eşim şey diyor sıkıyor ya hemen gelmiyor falan dkdkd bence yalan sırf boşa gitmesin diye bu bitene kadar almaz 😂😂😂😂
Sevgi45 HurremSultan hiç sevmiyorum bence zevkli değil biz bi kere yaptık oda tırtıkli almıştı ben zevk aliyim diye biraz içime soktu çıkardı bende çıkarıp atdım çunki o zevk almıyodu bence ama kadın çok zevk alıyo onlarla
111nil HurremSultan Tam ıslaklık olmadığı için olmuş olabilir canım ıslanma problemin varsa bazen kuruluk oluyor insan da uzun ön sevişme sonrasında da yaşıyorsan kayganlaştırıcı ile dene 🤭
HurremSultan 111nil onu da alicam dkdkd kaynaglastirici ve prezervatif kizzz bu bebeksiz hayat ne kadar pahalı 😂😂😂