Sevgilimle sürtünme oldu yumurtlama dönemimdeydim ama bosalmadi zevk suyuyla bir ihtimal hamile kalabilirmiyim korkuyorum

ebru2635 çok düşük bir ihtimal zevk suyu kendiliğinden içeri giremez zaten sperm dışarıda saniyeler içinde ölüyor

ebru2635 bir ihtimal ama o kadar az ki hani binde bir bile olamaz

Halk arasinda zevk suyundan hamile kalinabilir ihtimal vardir diye bir dusunce vardir fakat bu dogru degil, hamile kalabilmen icin icine bosalmasi gerekiyor.

nyarenn zevk suyunun içerisindede küçük küçük az da olsa spermler oldugu söyleniyor. Ve 1 keere boşaldıysa ve tuvalete falan gitmeden ikinci kez birlikte oluyorsa orda kalan spermler zevk suyuyla çıkıyor diyorlar ama pek inandırıcıda degil

nyarenn kalınabiliyor isterseniz araştırın zaten sperm dediğiniz şey zevk suyunun içinde var azıcık araştırın ya

Sirius kalan insanlar var hiç mi kadın doğum doktorlarını izlemiyorsunuz anlamıyorum zevk suyunun içinde de sperm var zaten

Lalderiin

Lalderiin evet zevk suyunun içinde sperm var ama spermin kendiliğinden içeri girme yetkisi yok ve dışarıda yaşamıyor hamile kalması için içeri boşalması gerekiyor

ebru2635 belki binde bir ihtimal.. ama gelir seni bulur dikkat et 😂

10 gün sonra