ebru2635 Sevgilimle sürtünme oldu yumurtlama dönemimdeydim ama bosalmadi zevk suyuyla bir ihtimal hamile kalabilirmiyim korkuyorum
Kumral18 ebru2635 çok düşük bir ihtimal zevk suyu kendiliğinden içeri giremez zaten sperm dışarıda saniyeler içinde ölüyor
nyarenn Halk arasinda zevk suyundan hamile kalinabilir ihtimal vardir diye bir dusunce vardir fakat bu dogru degil, hamile kalabilmen icin icine bosalmasi gerekiyor.
Sirius nyarenn zevk suyunun içerisindede küçük küçük az da olsa spermler oldugu söyleniyor. Ve 1 keere boşaldıysa ve tuvalete falan gitmeden ikinci kez birlikte oluyorsa orda kalan spermler zevk suyuyla çıkıyor diyorlar ama pek inandırıcıda degil
Lalderiin nyarenn kalınabiliyor isterseniz araştırın zaten sperm dediğiniz şey zevk suyunun içinde var azıcık araştırın ya
Lalderiin Sirius kalan insanlar var hiç mi kadın doğum doktorlarını izlemiyorsunuz anlamıyorum zevk suyunun içinde de sperm var zaten
Kumral18 Lalderiin Lalderiin evet zevk suyunun içinde sperm var ama spermin kendiliğinden içeri girme yetkisi yok ve dışarıda yaşamıyor hamile kalması için içeri boşalması gerekiyor