melebek Enerciii Evet, benim eşim de dikişlerimi sorardı, iyileştin mi, ağrı var mı derdi. Sekse gelince bizi düşünüyorlar güya ama ev işi, bebek bakımı o dikişleri sızlatmıyor mu? 😅
papatyamsigibi Enerciii ilk zamanlar sezeryan izimden çok korkuyordu benim eşim parmagı kesilse kopucakmış gibi teiplere giren bir insan. İzimi görmeye dahi dayanamıyordu sonra sonra aştı bu konuyu ama hala konusu bile açılsa içim kötü oluyor diyor acaba hala bununla alakalı bi konu mu
Enerciii papatyamsigibi oda olabilir ama bence genel olarak erkekler kadın dogum yapınca bu hale bürünüyor inan çooook var böyle durum yaşayan
Burnumageliyoduslkmsn Bizdede aynı durum 10 gün oldu dün dile getirdim resmen dilimle istedim yapalım dedim dediği şey bı bana bırak bı bırak ben istiyim ya o an varya tüm vücudum yandı çok utandım gece yatağa girince olmasın diye hemen uyumaya çalıştım sarıldı öptü falan ama ileriye götürecek şeyler yapmadım bilerek ve olmadı olmadığına seviniyorum şuan eğer olsaydı benim isteğimle diye uzulecejtim sonrasında artık ona bıraktım eskisi gibi belli etmicem bide ilgisi çok sevgisi çok sekse uzak sadece☹️
papatyamsigibi Burnumageliyoduslkmsn o tüm vücut yanmasını çok iyi biliyorum sanki bi hata yapmış gibi oluyorsun ama yaptıgın çok normal. Sırf sadece eşin istedi diye olucak birşey degil bu senin istedigin an da başlamalı. Bu erkeklere birşeyler oldu herkes bundan sikayetçi son zamanlard
melebek papatyamsigibi Ahahahhahah 😂 ben de ağdaya giderdim, sadece kendim için gitmiş olurdum 😅 bana kalırsa daha da geciktirme, bebek 5.5 aylık diyorsun. Daha da uzayınca insan kinlenmeye başlar
papatyamsigibi melebek çok kinliyim bide yani ilişki olmadıkca daha da sogukluk giriyo aramıza yani bende öyle
melebek papatyamsigibi Seks bir ihtiyaç. Seksten sonra bir sürü hormon salgılıyor insan bu da rahatlamana, tahammülünün artmasına sebep oluyor. Umarım eşin hemen kendine gelir de düzelirsiniz 🥰
papatyamsigibi melebek evet ve alışkanlık yani ben kocamla bunu yapmıycaksam kiminle yapıcam. Buradan okuyorum yahu diyorum milletin ne renkli seks hayatı var 😂
belladonna papatyamsigibi Doğum yapan, bütün sıkıntıyı yaşayan kadınlar, lohusalığı yaşayan erkek oluyor. Duyduğum, okuduğum kadarıyla bazı erkeklerde böyle olabiliyormuş. Zaten siz konuşmuş, her şeyi söylemişsiniz belki dünden sonra farklı olabilir
papatyamsigibi belladonna benim bu ilk konuşmam degil ki 5aydır devamlı konuşuyorum bu konuyu düzelmiyor adam sebepsiz yere böyle yani.
belladonna papatyamsigibi o zaman sen de kendini geriye Çek, tavrını belli et. Moralin bozuk değilse dahi bozuk gibi davran bakalım
papatyamsigibi belladonna aynen birde böyle denemek istiyorum ama ya daha çok sogukluk olursa herşey tamamiyle koparsa diye düşünmekten de kendimi alıkoyamıyorum
belladonna papatyamsigibi Genelde akıllarına o zaman dank ediyor valla. Tabi alışıyorlar ilgiye, alakaya, kadının kendilerini önemsemesine tabi bu şekilde işlerine geliyor. Ama bir anda ilgi, alaka kesilince ne diye kendisine geliyor
belladonna papatyamsigibi Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum bir kaç gün deneyin sonra tepkisine göre hareket edersiniz zaten
dirgen papatyamsigibi ay aynı sorun bendede var ilk evlendigimde çok iyiydik hamile kaldığında beri toplasan 5 defa zor olmuştur bebeğim şuan 4 aylık sürekli kavga sürekli tartışma sıkıldım artık bebeğimde çok etkileniyor dün gece bizde tartıştık yine en güzel yaşımı harciyorsun benim istemiyorsan defolup gideyim falan dedim hicbirsey demeden güldü uykum var dedi uyudu başka birisi olabilir asla telefonuna dokundurmaz herşeyin şifresi tekrar değişmiş boşanma kararı aldım ben ama eşim bakalım daha dusunuyo
papatyamsigibi dirgen sende benim gibi tepkini koy biraz bekleyelim üstelemeden bakalım tavırları ne olucak. İşin açıkçası bende boşanmayı aklıma getirdim normal basit bir konu degil. Bana eksik hissettiriyor. Neden aylardır kadın gşbş hissetmiyorum benim de hakkım hep kendime bunu soruyorum
papatyamsigibi Enerciii bakalıö ne zaman geçicek beyefendinin buhranları. O düzeldiginde de herşey için geç olucak gibime geliyor