sürtünmeyle iliskiye girdik sevgilimle, bosalmadi ama zevksuyundan korkuyorum. Hamile kalma ihtimalim var mi? Adetime daha cok var ama o gün yumurtlama günüydü. Istemsizce korkuya girdim yardim edin lütfen :)

Lalderiin

ebru2635 evet ben de merak ediyorum.Surtunmeyle sevisdik ama icime bosalmadi.Yumurtlama gunumde degildim.Adetime 2 gun var.Biraz korkuyorum.Suan adet olmami bekliyorum.Hamile kalma ihtimalim yok dimi???

angell adetin gelir stress yapma yoksa gecikir kekik cayı iç ☺️

ebru2635 biz korunuyorduk ve içime boşalmadı ama hamile kaldım ve şu an 3 aylık yani anlayacağın zevk suyu ile hamile kaldım 🙄

Bade1 gerçekten hiçbir yöntem %100 korumuyor ya

• Bade1 bunu yanıtladı.
          • Nbb bunu beğendi.

angell canım sen araştırmıyorsun galiba benim teyzem de kadın doğum uzmanı ben de ondan öğrenmiştim. Bakire olman hamile kalmana engel değil. Bakire olup kalanlar çok fazla var yani biraz araştırmanı, bilgilenmeni öneririm

ebru2635 zevk suyuyla kalma ihtimaliniz var bakire olmanız bişey farketmez bakire olupta hala doğum yapanda var 😅

angell evet tatlım bu yaşandı ve test edildi ismini bile düşğnmeye başladık babası ile😅

ebru2635 yani bakire olup da hamile kalanlar var ve kızlığı doğumda patlayan da var bu şekil duymuştum bnce sen bi doktora görün yani hayatında anne baba ilişkinde bi sıkıntı yaşayacaksan bu kdr sıkma kendini

Lalderiin aynn öyle ya Allah yazdıysa kadere ne yaparsan yap o seni buluyor 😊

ebru2635 günah ama aldirmak zorunda kalinca aldiriyosun maalesef kosul ve sartlar uygun olmadiginda veya korunup hamile kalanlarda var yani dedigimiz gibi zor bu isler

• Nbb bunu yanıtladı.
              • Nbb bunu beğendi.

Yia benim bi sorum var..Surtundugumuz zaman kenara bosaliyor.Yani hissetdiginde gerin cekilib kenarda bosaliyor.Ve onda sonra ikimizre tuvalete gidib yikiyoruz iyice yani yine de hamile kalma sansi var mi????