sürtünmeyle iliskiye girdik sevgilimle, bosalmadi ama zevksuyundan korkuyorum. Hamile kalma ihtimalim var mi? Adetime daha cok var ama o gün yumurtlama günüydü. Istemsizce korkuya girdim yardim edin lütfen :)
Artik uyuyamiyorum
ebru2635 her zaman bir ihtimal vardır buna dikkat etmek ve önlem almak gerekir
angell yok canım
ebru2635 bakire olupta hamile kalanlarda var bakire olman hamile kalmana engel değil
Bade1 gerçekten hiçbir yöntem %100 korumuyor ya
angell canım sen araştırmıyorsun galiba benim teyzem de kadın doğum uzmanı ben de ondan öğrenmiştim. Bakire olman hamile kalmana engel değil. Bakire olup kalanlar çok fazla var yani biraz araştırmanı, bilgilenmeni öneririm
ebru2635 zevk suyuyla kalma ihtimaliniz var bakire olmanız bişey farketmez bakire olupta hala doğum yapanda var 😅
ebru2635 günah ama aldirmak zorunda kalinca aldiriyosun maalesef kosul ve sartlar uygun olmadiginda veya korunup hamile kalanlarda var yani dedigimiz gibi zor bu isler
Yia benim bi sorum var..Surtundugumuz zaman kenara bosaliyor.Yani hissetdiginde gerin cekilib kenarda bosaliyor.Ve onda sonra ikimizre tuvalete gidib yikiyoruz iyice yani yine de hamile kalma sansi var mi????