Kızlar kızım 2 bucuk yasında , cok sukur hersey yolunda , aslında hıc aklımda yoktu hep tek buyutmek ve ona yetmek ıstıyordum ama sankı bıde kardesı olsun ıstıyorum ama nasıl desem cokda korkuyorum yetebılırmıyım olurmu falan flan dıye bıde ben yıllardır calısmaya alısmıs ınsanım ılk defa 5 aydır evdeyim o kadar bunaldımkı kızım 3 yasına gırsın krese gdıınce ıse başlarımı dıyordum ama bı aklımdq oyle dıyo sıze napmam gerekıyor beklemelı kendıne vakıt ayırmalımı ınsan yoksa battı balık yan gıder hesabı devammı :)
Ikıncı cocuk
serife57_ bende çok kararsızım tek çocuk bencillik gibi geliyo bana.: ama 9 ay doğum mama hastane…. hersey almış başını gidiyo bilemiyorum ya
bitterdelisi24 valla evet tamda boyle düşündüklerımm
serife57_ Kızım 3 buçuk yaşında oğlum 1 buçuk, 2. çocuğa kendimi hiç hazirlamadim üzerinde düşünmedm yani spiralm kaymıştı çıkarıldıktan sonra 1 gece sadece prezervatif olmadan ilişkiye girdik geri çekilmeye ama oğluşumuz oldu isteyerek korunmadim da diyebilirim. İkiz gibi büyüyorlar zor her açıdan zor ama İyiki diyorum İyiki o gece kaçamak yapmışız kızıma arkadaş bana gerçek bir aşk oldu. Annem annem diye dolanıyor şimdi evde. Bence istiyorsanız şimdi yapın büyüyünce daha zor olacak beraber büyürler
16 kasımda hasta oldum.
serife57_ Biz ne desek boş :) önemli olan senin ve eşinin ne istediği birde annenin psikolojik olarak gerçekten buna hazır olması gerekiyor diye düşünüyorum
bitterdelisi24 ben masrafı hiç dusunmuyorum. Benide geçen komşu tuttu lütfen kızına kardes yap dedi. Bende düşünmüyorum teyze dedim. Kızım ben oğluma kardeş olsun diye çok çabaladım ama olmadı dedi. Şimdi bize bir şey olursa oğlum kimse başını yaslyacak dedi. Teyzelik,.amcalik falan filan bunlar bitti dedi. Oğlumun ayağı kayarsa tutacak kimsesi yok dedi kafamı çok karıştırdı. Ya ben çok zorlanıyorum hayatım kızım oldu. Ben tw izlettirmiyorum yemek yemiyor sürekli sürekli oyun istiyor. Yani kafam çok karışık. Kesinlikle 2 çocuk düşünmeyen ben acaba demeye başladım. Kızımın yalnız kalmasını istemiyorum korkmaya başladım
etoile masrafı tabiki düşünüyorum. kiradayız ve eşimin maaası Var şu an kiramız zaten 9000 mama bez onları saymıyorum kızım okula başlayacak yani insan istiyor her şeyi dörtdörtlük olsun tabii ki maddiyatını Düşüneceğim.. Teyzenin dediği şeyleri ben de düşünüyorum zaten bize bir şey olursa en azından yanında kardeşi olsun herkesin bir kardeşi olmalı ben de kızım için istiyorum yoksa yani
bitterdelisi24 kira faktorunu unuttum.
etoile teyze iyi güzel demiş Allatn hayırlısını istemek lazım ayağı kayınca yanında olan kardeş de var ayağını kaydırmaya çalışan kardeş de var. Allah evladın da kardeşinde hayırlısını versin. 2. çocuk faktörü beni de çok düşündürüyor şuan çalışıyorum ever rahatız ama 2. çocuk demek tek maaş ve kira demek çok zor ya Allah herksin gönlüne göre versin zor bir karar
TombulHatun işte benim kira diye bir sıkıntım yok o yüzden maaşı falan düşünmüyorum. Ama çocuk mental olarak yordu beni ya
bitterdelisi24 Ayynı durumdayım ya. Yalnız kalmasın istiyorum ama yine de geçirilecek bütün o süreç gözümde büyüyor. Maddi kısmı da var.
etoile Kira derdi de olmasa bilmiyorum ya yaşımdan dolayı mı hiç cesaretim yok aynı şeyleri sil baştan sıfırdan yaşayabilir miyim bende bilmiyorum
etoile kira vermıyorsun sanırım :)