Belki biliyorsunuzdur, üç ay önce çok zor bir doğum geçirdim ve doktorlar artık yapabileceğimiz bir şey kalmadı duadan başka demiş aileme. Hayatımı kurtarmak adına çok dar dikilmiş vajen girişi. Neyse 2 ay sonra genişletme ameliyatı oldum ve 2 ay daha yasak konuldu cinsel ilişkiye. Önümüzdeki bir kaç gün içinde kalkacak. Ben de yeni yeni düzelmeye başlayınca son bir aydır sadece ön sevişme tarzı, oral ve elle rahatlatıyordum eşimi. Ama şunu farkettim ki, eşim artık bana dokunamıyor. Yani sürekli istiyor ama hep ben aktifim, işte dudak boyun oral vs o da ellerini kalçamda gezdiriyor, işte öpüşüyoruz, falan ama sadece bu kadar. Elini kalçama değdirirken bile şefkatle yapıyor gibi. Kendisine söylemiyorum fakat çok fazla ıslanamıyorum. Evet öpüşmek bile tahrik ediyor artık yokluktan ama sadece o kadarla sınırlı kalıyor. Ki ben burada nasıl oral yapıyorsunuz diye post açmıştım asla yapamam diye. Başıma bunlar geçtikten sonra vicdanen eşimi rahatlatmam gerektiğini düşünüp oral bile yaptım.. Geçen resmen rüyamda gördüm, ne kadar içimde ukte kaldıysa artık. İşte yine sevişiyorduk, göğüslerimi yalıyordu, boynumu emiyordu vs vs.. Bu rüyayı görünce durumun önemini iyice anladım. Yakın zamanda da ilk ilişkiye gireceğiz. Bu durumu nasıl aşabilirim. İstiyorum ki ben demeden kendisi içinden gelerek yapsın. Ben dedikten sonra hiç bir anlamı kalmaz bu işin 😔