Uykulupingue Gncglbnce mutlaka zeytinyağı kullan ve sevişmeyi çook uzun tutun,biraz açık olucak ama üstte sen olmayı dene kontrol sende olsun daha rahat hissedersin,kendini hazır hissettikçe yavaş yavaş otur canım 🫢🤗
etoile Zamansiz_ senin yorumlarına o kadar denk gelmedim ama öyleyse lütfen bunu değiştirin. Yapmayın savurgan olmayın ama kendinize değer verin harcayın 😂
Zamansiz_ etoile dusundumde her konuda kendimi ittirmisim🤦🏻♀️ ilginc senin yorumun bana bunu nasil dusundurdu bilmiorm🥲 diyip yarin kendimee hunharca alisveris yapiomusum🥲😂🌺
etoile Zamansiz_ canı. Valla şimdi bile baslayabilirsin ufak bir şeyle yarına bırakırsan ertelemeye devam edersin 👍
Zamansiz_ etoile ya iyidi hersey tam alismistim gurbetteyim ben ee tekrar hamile kalinca 2 bebe ev koca asla hic bsye hevesim kalmamis sanki su arada yalnizlik hissi yine tavan dipteyim bakalim
Yasak_elma etoile Zaten ben hep kendimi erteledim sürekli ertelemkte iyi bisey değil bizamandan sonra bunalıma sokuyor insanı.napmam lazım?Ne yaparsam kurtlurum bu durumdan?
etoile Yasak_elma bir kere kendine değer ver. Yok bu hesap kitap işini eşine bırak. Bunu sen düşünme bir rahatla serbest bırak kendini. Dıştan eglencelisin ama içten hep yarını dusunuyirsun. Kendine önce bir kahve ismarla dışarda parası ne ise ne. Böyle bigulmussun sen çocuk ev diye diye
Yasak_elma etoile Evet cok boguldum bunaldım.Eşimle baş başa kalmayalı yıllaar oldu.Birlikte vakit gecirmiyoruz hiç.Biyere gitsek hurra hep beraber gidiyoruz misal
Eskobar Yasak_elma kuzu kız ilişkiden korkmuyor yapmış acımış ondan korkuyor vajinusmusmu diyorlar ne
etoile Yasak_elma işte biraz senden kaynaklı istemiyorsun ama kötü olmamak içinde evet diyorsun bence 😶