Yasak_elma etoile Evet cok boguldum bunaldım.Eşimle baş başa kalmayalı yıllaar oldu.Birlikte vakit gecirmiyoruz hiç.Biyere gitsek hurra hep beraber gidiyoruz misal
etoile Yasak_elma işte biraz senden kaynaklı istemiyorsun ama kötü olmamak içinde evet diyorsun bence 😶
Tonight_00 Gncglbnce ben 2 yıl hiç ilişkiye giremedim vajinusmustum çünkü Ankara da bir klinikte tedavi oldum ama sen ilişkiye girmişsin canım kayganlastirici jel alıp deneyebilirsin daha kolay olur
Zamansiz_ etoile ilk senelerde dinine kadar bide kapaliyim ben aptal gibi acilmayi bile dusunmustum cok sukur gecti simdide alismisim umrumda degil
etoile Zamansiz_ himm umarım çevren olur. Ama olmasa da üzülme kendine katacak bir şeyler bulabilirsin 🤗
Benkimim07 Gncglbnce şimdiye kadar yapamaman yapamayacağın anlamına gelmez , bebek yağı vs değil de kayganlaştırıcı al, mesela uzun sıcak bir duş al önce vücudun tamamen gevşesin daha rahat ol, ayrıca doktora gitmekten de çekinme
bitterdelisi24 Yasak_elma yeni gördüm mesajını ya :( kusura bakma nolur …. arada banada öyle oluyo biraz sabır sonrası ferahlık olur inşallah
Yasak_elma bitterdelisi24 Olsun canım burada öyle oluyor bildirim gelmeyebiliyor bazen.İnşallah sabrımın sonu selamet olur🌹
Bidik Gncglbnce ben bu durumu yaşadım sıcak duş aliyordum öncesinden sonra kayganlastirici ile halletik bı kaç seferden. Sonra bunlarda gerek kalmıyor
hilal3454 Gncglbnce zaman kaybetmeden bir kadın doğum uzmanından destek alın bence eşiniz anlayışlı olabilir ama nereye kadar tedavi olun vajinismus ülkemizde çok yaygın ne yazık ki toplumsal baskılar yüzünden cinselliğin tabu haline gelmesi bu korkulara doğal olarak penatrasyon olamamasına sebep oluyor cinsellik acı veren bir şey değildir doğru yol izlendiğinde