Yeni evli ilişkiye girememek
Zamansiz_ kıźçelerim ikimizde cidden çok istekli insanlarız. Hatta ben sevimswye başlamadan önce gider süslenir puslwnir gelirim on sevisme çok uzun sürer hatta ama o ise gelince allaaahhh bir korku yaşıyorum tüm haz istek gidiyor
Rouge Hayır bide en nefret ettiğim cümledir bu kocan nasıl dayandı cümlesi. Neden dayanamasın? Hamileliği riskli geçenlerin kocası aldatıyor onları o zaman.. çok saçma. Ben hamileyken 6 ay ilişki yaşamadık. 6 ay eşim gül gibi de dayandı. Kendini bilen olgunlaşan her erkek dayanır. Bende yasak elmadan beklemezdim bu yorumu inşallah sinirli bir haline denk gelmiştir içinden geçenleri yazmamıştır.
Gncglbnce Canım ilk ilişki az çok hepimizde ağrılı geçmiştir. 1, 2 kere ilişki yaşarsanız vajina açılır artık ağrı hissetmezsin. Bazı kadınlarda yapı gereği vajinaları dar olur sende o yuzden çok ağrımıştır, aslında ilişki ağrılı bir şey değil vajinanın alışması lazım. Kayganlaştırıcı kullanın, kafandan acıma hissini at tamamen. Bak nasıl zevkli olacak.
Gncglbnce canım korkma rahatla bende öyleydim çok korkmuştum kasa kasa bir hal oluyordum sonra baktım korkulacak bir şey değil rahatlamak için müzik dinle eşinle seni cesaretlendirecek film falan izle kayganlaştırıcı kullan yada senin üstte olduğun pozisyon olsun ipler senin elinde olursa belki olur. Ama olmaz diyorsan doktora görün çözümü var
- Düzenlendi
MedavikPastam heeh işte aynen diyorum ya obje olarak görüyorlar kendilerini öyle büyütülüyorlar o zaman yasak elma gibi düsünenler reglken kocası dayanmasın hamileyken dayanmasın yani bunun hastalıgı seyi de var cok sükür ki böyle bir ailede büyümedim böyle büyütülmedim bende bu sorunu bir süre yasadım cok sükür ki bizim ilişkimiz cok daha önemli seylere baglı ve bizim kavgalarımız bile nerdeyse yok kendi degerini bilen senin dedigin gibi olgun herkes mutlu evliligi saglam gerisi gorundugu gibi işte birde ben kadının kadına bunları söylemesine inanamıyorum
.. @Yasak_elma bu arada ikizler burcu musun bazen öyle yorumların oluyor ki cıvıl cıvıl saf temiz dersin ki bu kadın bu yasta olamaz cok daha genc gibi bazen de öyle yorumlar oluyor ki sanki telefonu senden almıs bir teyze yazmıs cahil sert bir düsünceyle bu sen olamazsın yani.. gecen de bir konuda sana kızmıstım ya hesabı iki kişi kullanıyor yada ikizler burcu musun kötü zamanlar mı geciriyorsun anlamadım eskiden asla böyle degildin
Bende ayni dertten muzdariptim senin gibi bir eczaci arkadasina danistim ve uyusturucu sprey önerdi sıkıyorsun denital bölge yanaklarina ama icine degil uyusunca hissetmiyorsun vemtacine sprey bir deneyin
Burnumageliyoduslkmsn kız herkes senin gibi değil 😂😂😂😂
- Düzenlendi
Gncglbnce Bunu çok kadın yaşıyorr. Hatta yorumlarda gördüm aslında ilişki yaşamışsın ama beklediğinden daha ağrılı oldugsa o yüzden korkuyorsun artık. Ama bunu aşabilirsin. Bu konuda bir doktordan destek alabilirsin. Kendini korkutan sensin aslında yoksa seks korktuğun gibi olsa milyonlarca insan bunun için yanıp tutuşmazdı kız😂
Belki açık gelecek belki denediniz bilmiyorum ama önce eşin parmağıyla denesin. Sonra 2 parmak vs derken seni alıştırmış olur.
Gncglbnce canım herkes söylenecek ne varsa söylemiş. Bende anotomik olarak bir kaç bir şey söyleyeyim. Şimdi bak bu zar denilen olay ince bir epitel doku gibi yani bir et parçası değil. Şimdi acıyan ne biliyor musun kaslarımız. Şimdi sen stres yapıp acıyacak dersen kasilirsin. Kasilirsan çok acır. Ama kendini rahat bırakırsan zevk aldigini farkedeceksin. Kasmamaya çalış. Benim ilk ilişki deneyimim hiç ağrılı olmadı. Arkadaşlar yom oturamadim, yok böyle ağrıdi yok böyle kan fışkırdı yanlış bir şey yapılmadığı sürece böyle olması çok mümkün değil. Ama kendini zevk almaya odaklarsan acı eşiğini zorlamayacak bir durum olduğunu göreceksin. Bu arada bol şans. Erojen bölgelerini bulabilirsen senin için çok rahat olacak
Gncglbnce kız bende öyleydim . Daha doğrusu hep enfeksiyon oluyordum ve mantarım vardı. Tabi mantarı bilmiyordum canım çıkıcak gibi hissediyordum , soğumuştum artık kaçıyordum adamdan ki 10 yıldır beraberiz . Bunun 8 yılı öpüş koklaş fiki fikiyle geçti dönem dönem. Yine de o dönem ay tövbe etmiştim. Sonra tedavi oldum yine yok benim psikolojide kalmış ya o hep acıyacak diye bakıyordum 1 sene falan hiç rahat olmadım acımasa bile acıyor sanıyordum öyle psikolojim bozulmuştu. Ay dur ay yok ay acıyo falan halbuki acı falan yoktı 🤓 psikolojik 😩 en son güzel bir kayganlaştırıcı aldık hem o hem ben kendime sürüyordum oh be dünya varmış niye önceden kendime de sürmemişim dedim. . Sende öyle dene ben yapacağım zaman plan kuruyorum mesela sabahtan başlıyorum kendimi hazırlıyorum zihnen hazırlanıyorum duş koku gecellk zaten kafada da kurmuşum akşama kadar . Daha çok haz geliyor . Üstüne birde ikiniz kayganlaştırıcı sürün misss . Sabahlar olmasın 🥳