Rouge Biri var beni sevmedigni biliyorum ona bisey yapmadıgım halde hatta benimle baska hesabından konusmus ben ona tavsiye bile vermisim ve beni asırı merak edip herseyime bakıyormus yani bayadır olan biri ama önceden başka isimle tanıyormusuz birgün agzından kacırdı ben sana şunu bunu sormustum dedi orda gittim teker teker özeldekilere baktım onu buldum baya da oldu.büyük ihtimalle kendi şimdiki hesabından yazdığını hatırlıyor ama öyle degil djdjdj beni hic sevmedigini biliyorum ama diger hesabında ise beni cok dikkate alıp bir sürü tavsiye alıyor her gördüğümde negatifligini hissediyorum hatta bir kere sevmediğini söyledi ama sonra konuyu değiştirdi anlamamıs gibi yaptım ddjddj kendi haline bırakıyorum fakat o negatifligi o kadar hissediliyor ki bu arada ne cok yorum var tek tek okumam gerekiyor 🥲😂
superisi_ Rouge aaa seni sevmeyen ölsün ya 😍 çok şaşırdım birinin sen hakkında böyle düşünmesine . Oysa ben çok güzel bişey yazdım sana burda 😉
belladonna Rouge iyilik bazı insanlara asla yaramıyor. Özellikle de kadının kadına olan düşmanlığı, kıskançlığı, bencilliği.. her şeyiyle tanımadığın bir insanı hem sevmiyorsun hem de bilgilerinden faydalanıyorsun çok garip..
bitterdelisi24 biri var en çok o biliyo herseyi o biliyo.. oxfordan mezun sanırım:) Selam olsun sana da 🥳🥳
Rouge Hatta bazen yazıyor ben hic bisey olmamıs gibi gine emek vererek cevap veriyorum istediği cevabı alınca cevap bile vermiyor 😂şimdi ödesmiş olduk djdjdj
bitterdelisi24 Rouge seni de kim sevmez ki anlamıyorum.. sen kimseyi kırmazsın ki ponçik bir kalbin var 😊
Rouge superisi_ aaayyyyyyyyy💕💕♥️♥️ben sana gındır olam dkdkddk su perim ya ismini de kendin gibi bulman tam su perisi 💯💯canımıınnnnnn içiiiiiii seni nasıl seviyorumm nasıllll.daha okumadım hemen bakıyorum
superisi_ Rouge ayy teşekkür ederim 🥰 cidden bende seni çok sevdim. Samimiyetin nedense bana çok geçiyor 🥰😍😍
etoile bitterdelisi24 sence kim ona da itiraf etmiştim halbuki ki. Böyle soğuk buzdolabı gibi ama yüreği ponçik. Benden güzel değil ama güzel 😂😂😂
bitterdelisi24 superisi_ öyle biri de değil ki naif bi insan . hani böyle gıcık olur havalı olur kıskanırsın ama ardle gerçekten kaliteli bi insan kim o merak ettm 😀😀😀
Rouge superisi_ bitterdelisi24 yaaa 🥰🥰tüm düşüncelerinizi öpüyorum ..ama bilmiyorum ya birde onun hakkında herseyi biliyorum herseyini anlattı o sekilde de destek oluyordum cok üzmüştü beni iki hesabını bildigim halde de ona yardımcı olmaya devam ettim hani caktırmadım ama sonunda baya öfkesini gosterdi dedigim gibi nedenini bilmiyorum