• Muhabbet
  • Forumdan biri için isim söylemeden itiraf yap😜

superisi_ @Rouge @HurremSultan @etoile Soylersem birilerini cok zor durumda birakirim kizlar cok uzgunum. Sadece sizin icin soyledim. Kendinize dikkat edin diye. Cunku gercekten cok cirkin bi davranis. Birine guvenip ozelini paylasiyosun ve dalga konusu oluyosun. Ben de uzun sure cok sinirlenmistim ve sonra boyle insanlarin da olduğunu kabullenmek durumunda kaldim.

Ama böyle olmaz ya. Sevmem böyle üstü kapalı işleri. Yazıyosanız isim vereceksiniz. Belli ki size kötü bisey yapmıs. Çekinmek neden. Pat diye patlatacaksın böylelerini ya..

superisi_ şaka felan bir yana kızlar böyle şeyleri söyleyin zorda kalıyorsa da kalsın sanki çok mu dert yaptığı terbiyesizliğin yanında

bukii27 gahsjssj askim inan seni tanimiyorum. Ben yetişemiyorum hizli muhabbetlere de. Beni etiketleyenleri toplh etiketledim o yuzden 🌸

etoile ohaaa 😂😂😂 ben bile kendimden şüphe ettim etiketlemeyince

etoile kız bende dün gece öğrendim yemin ederim direk eşim gözümün önüne geldi 😂😂asar beni güvenme o sitelere demişti bana

HurremSultan arkadaş uyarısını yaptı kimseye güvenmeyin diyor. Belki reelde görüştüğü biri bilemiyoruz

etoile esasta ben buraya toplu foto atım kurtulayım 😂😂😂😂

Sokaklambasi o zaman bahsettiğin kişiye söyle söylesin. Kim olabilir ki yani aynı bokun laciverti demekki oda öyle konusuyor